Мордовия – Рубин, спечелен

11:45
Мордовия – Рубин, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 1 познати от общо 2 мача - 50.0% успеваемост

► Залог на деня за 03.11.2012 г.



Ще ви коства доста време, ако в днешния ден решите да търсите мач с подобна разлика във възможностите на двата тима и толкова сериозна стойност в ставката за победата на отбора фаворит. Мястото на домакините определено не е в елита на руския футбол и тяхната авантюра с пребиването им на толкова високо ниво ще намери своя край с приключването на първенството. Мордовия има 7 поражения в последните си 10 срещи, като почти всички тимове гостували тук, независимо от класата и моментното си състояние, си тръгнаха като победители. По-класните опоненти на домакините, какъвто е й днешният, не само, че взеха победи, но направиха и това със завидна лекота. Локомотив, Зенит и ЦСКА Москва отбелязаха по 3 попадения на този стадион и се оттеглиха по безапелационен начин с по три точки в активите си. Това направи така, че към момента отбраната на Мордовия да бъде най-пропускливата в елита. Единствените тимове, които загубиха точки тук бяха борещите се да не изпаднат Ростов и Алания. Рубин обаче е тим от друга величина и вероятно ще се справи с днешния мач по примера на Зенит, ЦСКА и Локомотив. Тимът има 4 поражения и три победи като гост, но след шампионската титла, която тимът завоюва, изглеждаше неизбежно формата му да спадне. Загубите, които тимът допусна като гост, са от ЦСКА Москва, Локомотив, Спартак и изненадващото поражение в първия кръг, обаче от ФК Краснодар. Всичко останали срещи гостите от Казан ги спечелиха, като надвиха и шампиона Зенит на неговия стадион. В изминалия кръг днешните гости победиха и високо летящия тим на Анжи и показаха, че без капка съмнение са един от най-добрите и класни тимове в страната и към момента. Сериозните суми инвестирани в селекция и в закупуването на испански играчи задължават всички свързани с клуба да направят така, че той не само да се класира на позиция осигуряваща му международни срещи и следващия сезон, но и тя да бъде с посока Шампионската лига. Конкуренцията е повече от свирепа в момента, след като Терек прави силен сезон, а Анжи е поредният тим, който показва, че има място сред вече утвърдените грандове на руския футбол. Първите две места в таблицата равняващи се на участие в Шампионска лига изглеждат далеч, а грешките на Рубин до тук са доста. Гостуванията на големите съперници обаче минаха и сега, въпреки участието си в Лига Европа, при едно равномерно разпределение на силите Рубин би следвало да попадне поне в топ 4 на крайното класиране, а и да догони Зенит. На хартия днешното гостуване би трябвало да е едно от най-леките за Рубин през през целия сезон и победата би трябвало да дойде доста лесно. Този коефициент при тази ситуация изглежда просто чудесен.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stanbe
03.11.2012 15:51

Как ги измисляте само тези коефиценти ми е много 4удно.Днеска имаш шанса да минеш 50% успеваемост.Ще трябва да по4ерпиш колегите си,ако това стане *lol**lol**lol**lol*