Петев: Продължаваме да сме фаворит за титлата

15:28
Петев: Продължаваме да сме фаворит за титлата
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си за предстоящото домакинство на Етър. Мачът с "виолетовите" е в неделя от 17,30 часа на " Лудогорец Арена". Петев говори и за дербито с ЦСКА за Купата на България, загубено от "орлите" с 1:2.

- Г-н Петев, забравена ли е вече загубата от ЦСКА?

- Вярвам, че е така. Надявам се да е забравена, за да не ни личи в неделя срещу Етър. Този резултат 1:2 срещу ЦСКА е много неприятен за нас, но няма какво да направим. Мачът е отминал. Гледаме напред. Предстоят не по-малко важни двубои.

- Лично за себе си намерихте ли обяснение за загубата?

- Гледах запис на мача с ЦСКА много пъти от сряда насам. И при двата гола допуснахме елементарни грешки. Това не бе присъщо за нас през миналото първенство. Вече работим здраво, за да отстраним тези проблеми. Искам подобни двубои като този с ЦСКА повече няма да се повтарят.

- Може ли загубата от ЦСКА да повлияе негативно върху отбора за сблъсъка с Етър?

- Не трябва да влияе негативно. Срещата с ЦСКА бе от турнира за Купата на България. Двубоят с Етър е от "А" група. Това са различни мачове. Трябва да направим всичко възможно, за да победим в неделя. Трябва да останем на първо място, където сме в момента.

- Да се върнем на сблъсъка с ЦСКА. Кирил Домусчиев е убеден, че Лудогорец има шансове в реванша. Вие вярвате ли, че можете да отстраните армейците?


- Естествено, вярвам, че можем да победим и отстраним ЦСКА. Вторият мач не е минал. Но гостуването в София в момента не е на дневен ред. Предстои ни мач с Етър. После гостуваме на Славия, а след това приемаме Левски.

- Какво е психологическото състояние на играчите след серията от три мача без победа?

- Определено не е добро заради серията от негативни резултати. Но от тази ситуация се излиза. Излиза се само с победи. Надявам се първата от тях да бъде срещу Етър в неделя.

- Продължава ли Лудогорец да бъде фаворит за титлата?

- Естествено. Нищо не се е променило. На първо място сме. И както ви казах, ще направим всичко възможно да останем там.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация