Фабрегас: На кого съм фен аз ли? На \"червените дяволи\"!

13:09
Фабрегас: На кого съм фен аз ли? На \"червените дяволи\"!
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас не се притеснява да сподели, че е голям фен на Манчестър Юнайтед. "Топчиите" и "червените дяволи" се изправят един срещу друг в полуфинален мач от Шампионската лига, а Фабрегас вярва, че неговият отбор може да отстрани тима на Сър Алекс.

"Голям фен съм на Манчестър Юнайтед и не се притеснявам да го кажа, защото те са един от най-добрите отбор в света. Уейн Рууни и Кристиано Роналдо са фантастични. Затова искам да ги победим. Знаем, че можем и вече го доказахме на "Емирейтс". Тогава те играха с всички си звезди, но ние успяхме да ги прекършим. Финалът в Шампионската лига е основната ни цел", сподели Фабрегас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PAFICH
26.04.2009 20:02

Крис Воън (евертън) Фабрегас (арсенал) давид силва (валенсия) това са ми любимите футболисти нищо че съм от Манчестър Юнаитед *smile* радвам се за фабрегас пожелавам му още футболни успехи и браво че днес отбеляда и двата гола за арсенал .. но съм си за red devils (bow)

qkubu
26.04.2009 19:50

Евала на Фабрегас че си го признава дори преди 1/2 финал в Champion League. Иначе бр сравнението е един път *lol*

DavidSilva
26.04.2009 14:18

Прави си му 4ест на Фабрегас за това признание *wink* Много е добър и се надявам да отстранят Юнайтед

Tovalan
26.04.2009 13:35

Хахаха, jakos, уби ме с това сравнение хаха.

jakos
26.04.2009 13:16

Така написано заглавието звучи като рекламата с Бербатов на кого съм аз фен на първи инвестиционна банка *lol*.Иначе прави чест за изказването на Фабрегас въпреки че съм фен на Юнаитед за мен тои е страхотен играч