Бастен: Можем да победим и без Робен

10:15
Бастен: Можем да победим и без Робен
Холандският треньор Марко Ван Бастен настоя, че неговият отбор може да победи този на Италия, въпреки отсъствието на ключов играч като Ариен Робен.

В своите думи специалистът е убеден, тъй като неговите играчи вече са постигали не един положителен резултат във важни срещи, в които крилото на Реал Мадрид е отсъствал отново.

"Робен се чувства малко по-добре днес, но той ще отсъства от терена между седем и десет дена."

"Той е важен играч, особено когато е във форма и ще ни липсва в мача с Италия,  но ние играхме в определени моменти от квалификациите без него и без други контузени играчи. Трябва да се справим и днес."

"Трябва да намерим правилния човек за неговия пост, но аз няма да Ви кажа кой ще бъде той."

Бастен говори и за треньора на Скуадра Адзура, Роберто Донадони:

"Той е приятел, ние се познаваме много добре. Играхме заедно, ходим на голф заедно и понякога споделяме уикендите заедно. "

"Той е боец. Притежава характер и прави и невъзможното, за да победи. Ако италианският отбор демонстрира неговия характер ще ни бъде наистина изключително трудно да победим."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

staria
09.06.2008 18:23

Между Макелеле и Робен разликата е от Земята до небето!!!

brickbat
09.06.2008 17:56

лично аз незнам защо Челси позволиха най - добрия ляв халф - Робен да бъде продаден и то за неголяма цена. Явно Челси върнаха жеста на Реал когато испанците продадоха Макелеле и Джереми играчи които не бяха от "звездите" на Реал М. но вършеха много "черна" работа от която се нуждае всеки съвременен клуб. След тези продажби Реал западна в криза същото се случи сега и с Челси когато Макелел отиде в Челси отбора стана шампион и обратно с Реал и Робен.