Дженоа – Фиорентина, загубен

14:43
Дженоа – Фиорентина, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 13 познати от общо 30 мача - 43.3%

► Залог на деня за 01.11.2012 г.



Този мач ще бъде дебют пред собствена публика за новия треньор начело на домакините Луиджи Делнери. Опитният специалист направя своя дебют начело на тима в миналия кръг, когато загуби минимално визитата на Милан. Днес, въпреки че Дженоа среща именит съперник, отборът на домакините има всички шансове да спечели, а пък е просто задължен да не загуби. Надвисналата опасност от установяване трайно в близост до зоната на изпадащите принуждава домакините да бъдат крайно решително, а подобряването на действията им в домакинските срещи изглежда повече от задължително. Все пак това се целеше и с треньорската рокада преди кръг. Дженоа няма победа в последните 5 срещи и това свлече тима доста в таблицата, което започна да оказва все по-сериозни влияние върху представянето на играчите. Дел Нери е опитен специалист с ясни възможности бързо да стабилизира домакините и да ги установи в средата на таблицата, че дори и по-напред. Качеството на интернационалната селекция на домакините също предразполага към подобно възходящо развитие във формата на домакините. Фиорентина от своя страна се задържа в челото на таблицата, но това е само и изцяло благодарение на техните успешни изяви във Флоренция. До момента гостите все още нямат победа навън, като причината се корени в това, че тяхната отбрана често допуска слабости, когато е подложена на масиран натиск, а головете в атака все се оказват по-малко или равни на броя на тези на противник. Интересен факт е, че трима от основните играчи на гостите са под точно от отбора на Дженоа. Вратарят Вивиано, халфът Милячно и Дел Рока са играчи, които получават шанс за изява с екипа на Фиорентина, но днес едва ли ще ги видим в игра, предвид че се изправят срещу настоящия си формален собственик. Друг много съществен факт, който накланя везните в полза на домакините е показателят на статистиката, който посочва, че нито веднъж в цялата си история до тук виолетовите не са печели гостуване на Дженоа. Трудно е да бъдат сравнявани като възможност и опит треньорите на двата тима, като предводителят на гостите Монтела е доста по-нов в занаята и трудно ще направи така, че при сравнително изравнени възможности неговият тим да печели по три точки и то във визити, което се забелязва осезаемо от началото на сезона. Фиорентина все някога ще запише победа навън, а и Дженоа рано или късно ще победи с новия си треньор начело и това ме кара предвид, всички други посочени обстоятелства тук, да избера опция осигуряваща по-голяма сигурност и подкрепа на тима, който от погледа на теорията и статистиката изглежда в по-изгодна позиция.

► Прогноза: 1X, коефициент - 1.66

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

useles
02.11.2012 11:07

Аз пък си играх 2 на 2.15 и се получи доста добра колонка с 2 на Черноморец и 1цата на Валядолид, приятели не се предоверявайте на прогнози а вижте статистиката с процента на успеваемост на даденият типстър а не колко хубаво пише!

john_doe
01.11.2012 20:02

Аз съм хакнал - Х на Хихон,двоѝка на Пандури и 1 на Дженоа за 5 кинта ако станат ще гушна към два стотака,хаѝде късмет на всички.

zarko59
01.11.2012 18:33

ако този мач излезе -2 , ще се обрьсна брадата , ама не е вьзможно, много скьпи станаха ножчетата за брьснене !

devic
01.11.2012 18:07

освен тая 2ка съм писал 1цата на пандури-динамо букурещ и 1 на депортиво.

zarko59
01.11.2012 16:40

мача ще излезне както е прогнозиран ! аргументите са блестящи

putopalo
01.11.2012 16:28

За днес измислих хиксове на Дженоа,Хекен,Ваядолид и Сондерийске в система,ама да видим дали и те са съгласни*smile*

mistral
01.11.2012 15:34

Този коефициент е за 1Х, пък и от написаното става ясно, че Сотиров това май има предвид. Ако някой иска да го последва, може да играе СРЕЩУ Фиорентина в Бетфеър, коефициентът ще му излезне към 1,85. Но пък едва ли това е мачът на деня. Аз досега съм се спрял на Швеция и по конкретно на Хекен, като "елфите" също трябва да бият, но там има нещо, което ме смущава.