Бургаските ветерани на финала на републиканското

14:26
Бургаските ветерани на финала на републиканското
Сборният отбор на бургаските футболни ветерани се класира за финала на републиканското първенство при бившите играчи, след като спечели и втората полуфинална среща с Черно море.

Обединеният бургаски отбор, който играе под името Мастер, разби с 5:2 на Кампуса варненци и отива в мача за титлата с общ резултат 7:2.

Антон Спасов, Даниел Моралес, Малин Орачев, Милен Георгиев и Диян Петков вкараха във вратата на Черно море. За гостите от Варна най-напред на 1:2 намали Пламен Тимнев, а Тодор Каменов се разписа за 2:4. Станимир Димитров и Антон Спасов пък вкараха в първата среща.

Благо Митрев, Радостин Кишишев и Мирослав Косев допълниха звездния състав. Мастер-ветерани ще научи днес съперника си за финала. В другата полуфинална среща излизат врачанския отбор Манастирище 2000 срещу Витоша Бистрица. За Манастирище играят Светлин Симеонов-Пинчера, Станислав Стоянов-Бандерата, героят от САЩ'94 Емил Кременлиев, Емил Борисов и Мариян Герасимов.

В първата среща бистричани спечелиха с 3:0 и изглеждат доста по-близо до финала. Бившият футболист на ЦСКА, Левски и Велбъжд Чавдар Атанасов, както и дупнишките легенди Иво Паргов и братовчедите Янек и Анжело Кючукови допълват отбора. Премиерът на страната Бойко Борисов също е картотекиран в този тим и в свободното си време излиза на терена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация