Реднап: Без дузпата нямаше да ни бият

10:09
Реднап: Без дузпата нямаше да ни бият
Отсъдената в полза на Манчестър Юнайтед спорна дузпа е била в основата на обрата, който "червените дяволи" осъществиха във вчерашния си мач срещу Тотнъм, смята Хари Реднап. Мениджърът на "шпорите" определи решението на съдията като ужасна грешка, която е променила развоя на срещата. Треньорът на Тотнъм дори отиде по-далеч в претенциите си и коментира, че четвъртият съдия е трябвало да види ситуацията на запис и да се намеси.

Лондончани поведоха с голове на Дарън Бент и Лука Модрич преди почивката, но след като Кристиано Роналдо изравни от бялата точка гостите сякаш участваха в кастинг за филма "Предизвестена смърт".

"Реферът направи ужасна грешка. Футболистите ми не успяха да го приемат и това в крайна сметка промени облика на целия мач. Сигурен съм, че Юнайтет нямаше да победи, ако не се беше случило нещо подобно. Според мен четвъртият съдия трябваше да погледне положението на телевизионния монитор и да се намеси. Едва ли отсъждането е направено с умисъл, но едно е сигурно, то беше погрешно и се оказа повратен момент в срещата", каза Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stilki4a
27.04.2009 00:12

срещу ман юн не е достатачно да поиграеш 20мин и да вкараш два гола все пак те са най добрите

rumenn
26.04.2009 12:00

некадьрници данеби с дуспата даги биха стига са ревали кои и ем виновен че са тьпи решиха че като вкараха 2 гола и спечелиха но това е манчестер юнаитед мамкаму

klishev
26.04.2009 11:54

Скаква дуспа биха Евертън за шампионата а не дадоха за гостите.

ZeroCold
26.04.2009 11:38

@ ledenbolid Eвертън не ги бихме с игра, защото имаме мениджър който е над голите победи и пожела да даде шанс на младите си играчи.

Лично спроед мен трябва да се ПОЗДРАВЯВАТ такива треньор които имат смелостта срещу най-добрата селекция на Евертън да пуснат толкова експериментален състав. Не зная дали си гледал мача, но имахме точно 3 титуляра. Рио, Види и май Тевез, ма не съм убеден че беше Тевез 3тия. Та въпроса беше, че не ги бихме с игра, щото пуснахме млад и неопитен отбор...Македа, братята Силва, Андерсон, Флетчър и т.н и т.н. Липсваха Рууни, Гигс, Пол Скоулс, май Кр. Роналдо (освен ако той не е играл, тогава пък Тевез го нямаше), Бербатов, ВАН ДЕР САААР не игра , а пази Бен Фостър и т.н и т.н. Просто състава ни не беше оптималния. Затова и не ги бихме Евертън. Но е факт, че несвиренето на тази дузпа най-вероятно ни попречи да продължим на финалите. А това да те остранят несправедливо за финал - е, спомни си 94'та как са се чувствали българите на световното. Същото се е получило и с Евертън...

Julien
26.04.2009 11:30

ledenbolid нямало дузпа рофл сложи си очила.. вратаря се хвърля в краката му имаше и контакт.И глупостите на Реднап просто няма кво да се коментират *stop*

ledenbolid
26.04.2009 10:57

ZeroCold паднали сте от евертън заради неотсъдената дузпа (дузпа имаше) но защо не ги бихте с игра ами се оправдавате с дузпата.Щото сте свикнали като имате малко зор и хайде или дузпичка или гол от засада *stop*

ZeroCold
26.04.2009 10:53

Да бе. Кирливия му отбор допуска 5 (ПЕТ!) гола и той тръгнал да се заяжда за 1 (ЕДИН) !!! Да хване да се скрие, щото дузпата стигна за 1:2 и НЕГОВИЯ ОТБОР ВСЕ ОЩЕ ВОДЕШЕ. А това че са банда бездарници и гол преднина не могат да го устискат, ами получват нови ЧЕТИРИ, си е чисто техен проблем. Егати и изказванията значи. Как можеш да кажеш такова нещо като "нямаше да ни бият". Той да не е от ясновидци, че да знае точно кво щеше да стане? Можеше Юнайтед да се нахъсат още по-здраво като решат че са ги ощетили и не са им свирили дузпата подобно на мача срещу Евертън и не 5 ми 10 да им набутат.

Още повече че наистина срещу Евертън като не ни свириха дузпа сички хейтъри се изпокриха, а е факт че ОТПАДНАХМЕ заради несвиренето на дузпата. След мега малоумното ни отрязване срещу Евертън съдията свирил една спорна ситуация за отбора губещ 0:2 и "Аууу,не, проблем" А според мене в 90% от случаите когато отбора губи 0:2 съдията е склонен да им свири дузпа, просто щото и да я вкарат, отбора продължава да си губи.

ledenbolid
26.04.2009 10:43

rooneybg1 нямаше , вижда се как гомеш играе с топката *stop*

DeathRacer
26.04.2009 10:43

Как ще ги изравним от дузпа бе.Тоя който е писал тая статия не е гледал мача явно.Страхотен мач беше и разбира се най-добрия победи.Glory Glory Man United.

rooneybg1
26.04.2009 10:42

винаги реферите са винавни нали *evil* ама си имаше чиста дуспа *stop*