Писаро и Робен се развихриха, Байерн разгроми Кайзерслаутерн с 4:0

00:00
Писаро и Робен се развихриха, Байерн разгроми Кайзерслаутерн с 4:0
Байерн Мюнхен победи с лекота Кайзерслаутерн с 4:0 и се класира за осминафинал в турнира за купата на Германия. Клаудио Писаро и Ариен Робен вкараха по два гола, а перуанският нападател записа и асистенции за попаденията на холандеца.
Това бе първо поражение за червените дяволи в официален мач този сезон, а баварците се върнаха на правилния път след поражението с 1:2 от Байер Леверкузен през уикенда.

Юп Хайнкес заложи предимно на резерви – титуляри бяха Том Щарке, Рафиня, Диего Контенто, Емре Кан, Анатолий Тимошчук, Давид Алаба, Джердан Шакири, Писаро и Хави Мартинес, който игра централен защитник.

Писаро откри още в 11-ата минута след подаване на Робен, а след това домакините, които владееха топката в близо 70 процента от времето, изпуснаха още няколко положения да увеличат аванса си. Това все пак се случи веднага след почивката, когато перуанецът върна услугата на Робен и холандецът реализира първия си гол за сезона. В 58-ата минута Писаро се възползва от хубаво центриране на Шакири, за да покачи на 3:0, а при контраатака в края на двубоя Писаро изведе Робен и той оформи крайното 4:0.



Двубоят ще се запомни и с официалния дебют на Мичел Вайсер за Байерн. Младокът бе и единствената смяна, направена от Хайнкес.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_army_10
01.11.2012 13:54

Робен е истинска класа, има си недостатъци, но според мен си остава невероятен играч.

basti31
01.11.2012 00:40

Робен си остава много класен играч въпреки множеството контузии и издънките миналия сезон! Също прави впечатление, че е започнал да подава повечко, вече се връща да помага в защита и е поограничил изключително неточните далечни удари! Ако продължава така може пак да се върне сред титулярите!

_beroe_
01.11.2012 00:18

Много се радвам за Робен,че вкара, защото беше контузен и доказа,че не е забравил как се вкарва.