Антон Велков: Мислим за мача с Берое

17:43
Антон Велков: Мислим за мача с Берое
"Мислите ни са насочени към мача в неделя от първенството срещу Берое, така че идеята беше да разпределим силите си. Защото влизаме в този месец, в който имаме много важни мачове", заяви старши треньорът на Локомотив София Антон Велков след успеха на неговия отбор с 2:0 над Мастер Бургас в турнира за Купата на България. Срещата-реванш е след три седмици в Българово.

"Наистина, когато ние се затваряме, другите отбори изпитват трудности, така че и сега ние пък имахме такива. Разбира се, имаше ситуации, в които някои наши хора не бяха достатъчно концентрирани. Оценките на играчите обаче ще бъдат направени в края на сезона. И при резултат 1:0 в наша полза не съм се притеснявал. Сигурен съм, че в реванша ще вкараме голове и то повече. Сега обаче мислим за първенството, защото точките ни са малко, а и мачовете до края на полусезона са малко."

"Ако срещата с Берое се играе на нашия стадион, ще бъде добре. Засега ми казват, че има големи шансове да се играе в Надежда. Всички искаме да се върнем у дома и това много ни тежи", каза още Велков.

"Видяхте каква е разликата между А група и В група. За реванша не искам да говоря, ние не си правим някакви илюзии да отстраняваме Локомотив София. Целта ни беше да играем колкото се може по-добре и видяхте, че второто попадение падна чак в 94-ата минута. И на реванша ще играем колкото можем, но имаме си наши цели в нашето първенство във В група и ще си ги преследваме", каза пък старши треньорът на Мастер Бургас Нено Ненов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация