Суиндън – Астън Вила, спечелен

16:44
Суиндън – Астън Вила, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 12 познати от общо 28 мача - 42.9%

► Залог на деня за 30.10.2012 г.



В последния кръг Астън Вила отстрани не кого да е, а Манчестър Сити и то като гост, макар и след продължения. Ясно, че Сити тогава не изгаряше от желание да продължи на всяка цена участието си в тази надпревара, но все пак доста малко тимове печелят като гости срещу гражданите. За гостите е ясно, че няма да могат да спечелят евро квота посредством Висшата лига, а приоритетно ще се опитат да не изпаднат от нея. Конкуренцията в това начинание на Вила е наистина сериозна и за отбора остава единствено да вложи повече сили в надпреварите за отделните купи, за да остави по-трайна следа в тях и при доза шанс да се добере до международни срещи през следващия сезон. На всички е ясно, че в тази надпревара Астън Вила ще подходи напълно сериозни и с оптимален състав, което предвид нивото на днешния й съперник сериозно увеличава шансовете на отбора да продължи напред. Агбонлахор отбеляза два гола на Сити, той се счита за част от английския национален отбор, Нзогбия също е играч с потенциал и като цяло гостите имат повече от необходимата класа. за да преодолеят Суиндън. Домакните не са слаб отбор, но трудно биха могли да противопоставят нещо сериозно на тим от елита. Суиндън отстрани три отбора до тук, но само успехът му срещи Стоук Сити беше значим. В тази фаза обаче са отбори като Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Тотнъм, че дори и настоящият съперник Астън Вила. Ставката тук изглежда повече от изкушаваща, след като се има предвид, че разликата между Висшата лига и Лига 1 е цели две нива, което също ще окаже влияние.

► Прогноза: 2, коефициент - 2.22

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Me4eB
30.10.2012 22:26

За мен си е добра прогнозата ще се види края на мача *smile* адмирации за старанието

john_doe
30.10.2012 22:10

Ммм,значи Арсенал ще е издънката,хаѝде сега да видим Вила.

sami
30.10.2012 22:16

Ето го и Вила *smile*

ivan75
30.10.2012 21:46

леле,фенът на сотиров пак се развихри.бягайте критици и се крийте!

sami
30.10.2012 21:19

Аз съм "За" прогнозата. Тук критикуващите като че ли го правят по навик, как пък един не даде сериозен аргумент (анализ) за това, че Сотиров бъркал..., само безпочвена критика. Няма полза от това дори и прогнозата да се окаже грешна. Съставът на Вила ще излезе в нета, не е това най-важното в случая, Сотиров да не е врачка?! Той е показал как е играл състава на Вила в същия турнир прединте кръгове, към момента нищо не се е променило и аз очаквам да играе по същия начин (с титулярен състав) и днес. С оглед разликата в класите е логично Вила да спечели естествено, като коефициента е повече от добър... Суиндън са стигнали доста напред в турнира и никой няма да ги съди ако загубят днес, при тези отбори важното е да се раздадат на терена... Настъпят ли здарво и Вила то разликата неминуемо ще проличи...,останалото е спортен шанс- успех в неравната борба с букитата на всички *smile*

devic
30.10.2012 20:11

бъркаш тука сотирка, мача се играе на корнери, остави ги тия знаци

john_doe
30.10.2012 20:05

Абе искам да попитам ако знаете,нали в саѝта бяха казали,че хокеѝ и баскетбол може да се прогнозира ако е така как става.

john_doe
30.10.2012 19:40

Мачът е 1 или Х,само трябва да се реша какво да го играя.Мисля,че много добре знаете,че все някоѝ отбор от Висшата лига трябва да се издъни е това трябва да са Вила.Коѝто мисли като мен да ми да де плюс *joking*

stanbe
30.10.2012 18:37

Най-сетне се изказа и ти да знаят хората като играят ма4а да имат едно на ум

night_wolf1984
30.10.2012 17:48

Тази прогноза е напълно необоснована,без никъкви аргументи.Поне да беше казал състава на Вила*angry*

john_doe
30.10.2012 16:49

Суиндън са много коварен отбор така,че трябва да се внимава.Мисля,че в Германия може да паднат доста големи коефициенти.