Моджи: Юве беше жертва на реферските грешки в неделя

11:03
Моджи: Юве беше жертва на реферските грешки в неделя
Бившият генерален директор на Ювентус Лучано Моджи смята, че Старата госпожа е била жертва на реферските грешки в неделния мач срещу Катания.

Както е известно, бианконерите биха с гол от засада, а преди това попадение в полза на сицилианците бе отменено заради офсайд, който всъщност не съществуваше.

Гневът на ръководството на слоновете беше насочен именно към ситуацията с отменения гол. Ето как Моджи вижда ситуацията:

"Всички обвиняват страничния рефер, но всъщност той първоначално призна гола. После се посъветва с Рицоли (който стоеше до аутлинията) и той му каза, че е засада. Подобни неща могат да се очакват от Рицоли. Той е добър съдия, но обича да блесва с гениални отсъждания в трудни ситуации и така прави много грешка. Ако бях на мястото на президента на Катания, щях да заключа Рицоли в стаята на съдиите", обяснява Моджи в ефира на радио "Кис Кис".

" Ювентус е жертва на реферските грешки, защото никой от този клуб не е молил за протекция от съдиите. Нещо повече, сега напрежението е в лагера на Юве, защото отвсякъде ги атакуват", допълва още Лъки Лучано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neill_88
30.10.2012 13:07

Пффф, това Калчо стана като латиноамериканска ТВ новела вече.

marteto87
30.10.2012 11:52

Не знам кои дава на този престъпник да дава мнение не стига че съсипа репутацията на отборът с най много скудета спечелени на и извън терените в Италия но и продължава да дава коментар по болните теми на този велик клуб с 28 + 2 ма дали е така съмнения ще има винаги

marteto87
01.11.2012 00:23

Не казвам че не са имали много добър отбор просто пиша фактите и тъмнината която се хвърли върхо този гранд от скандала бе маимуно

ForzaJuve29
30.10.2012 22:14

Къде извън терена бе я виж Юве на Моджи!Само какви играчи имахме по това време и познал колко трудно ни е било да си пердашим всички на ред!