Съдия-бианконеро закла Катания вчера

13:15
Съдия-бианконеро закла Катания вчера
Босът на Катания Антонино Пулвиренти излезе с разкритието, че страничният арбитър, който вчера отмени редовен гол на сицилианците срещу Ювентус, е запален фен на Старата госпожа.

"Това не е трудно да се докаже. В профила на Лука Маджиани във Фейсбук има няколко снимки на играчи на Юве, празнуващи тяхното 30-то скудето", изригна Пулвиренти в ефира на радио " Anch’Io Sport".

"Всеки може да подкрепя, който си иска. Но след това, което се случи вчера, кажете ми какво да си мисля", допълва президентът на Катания.

"Принтирах снимки от профила на съдията. Ако се окаже, че не са автентични, ще се извиня", казва още Пулвиренти.

Както е известно, вчера страничният арбитър Лука Маджиани първо отмени чист гол на Катания, а през второто полувреме не вдигна засада при пас на Мирко Вучинич към Никлас Бендтнер, въпреки че датчанинът бе зад гърба на отбраната на домакините. От тази ситуация дойде и победният гол за Юве в мача.

Ето при какво положение тифозото на Юве вдигна засада в полза на своите любимци...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marteto87
29.10.2012 15:11

Лошото е че винаги около тях ще има съмнения за уредени мачове след разкритията през 2006 година

geg
29.10.2012 13:21

Ами ясно е, че при тези обстоятелства - много пари, слаби съдии - идва времето на новите технологии във футбола. Не ми се ще да са умишлени грешките, ама станаха много и не става дума само за Италия...

Neill_88
29.10.2012 14:00

Съгласен съм.