По какво Интер прилича на Барса и Байерн, какъв е любимият дивеч на Тото?

11:52
По какво Интер прилича на Барса и Байерн, какъв е любимият дивеч на Тото?
През уикендът се изиграха мачовете от деветия кръг в Серия А. Тифозите станаха свидетели на някои доста спорни отсъждания в полза на шампиона Ювентус, което със сигурност събуди спомените за времето, в което Лучано Моджи беше бос на Старата госпожа. Междувременно, Милан изненада всички, като най-накрая победи и по този начин се отдалечи от зоната на изпадащите. Ето какво още се случи в изминалия кръг:

Антонио Ди Натале вчера вкара за 12-ти път във вратата на Рома. По този начин вълците се превръщат в любима мишена на звездата на Удинезе.



► Рома загуби осем точки, след като водеше в резултата през този сезон. Изглежда ефектът Земан дава резултат. Римляните пък успяха да спечелят четири пункта от ситуации, в които изоставаха в изминалите си двубои.

Интер, Барселона и Байерн Мюнхен са единствените клубове от топпървенствата, които спечелиха всичките си гостувания до момента през настоящата кампания.



Милан отбеляза едва три гола в първите си пет домакинства в Серия А. Общо пет от десетте гола на росонерите са паднали в последните 15 минути на мачовете им.



Дженоа е в серия от пет двубоя без победа. Иначе грифоните не са били на "Сан Сиро" от 54 години. Като цяло Дженоа е любим опонент на Милан. Росонерите са загубили едва два от последните 23 мача срещу грифоните.

Джанлуиджи Буфон изигра своя шампионатен мач номер 500. Това беляза края на непобедимата домакинска серия на Катания.



► Сицилианците не са побеждавали Юве на свой терен от 1964 година, когато бият с 3:1.

Интер не е губил на стадион "Ренато Дал`Ара" от 2002 година насам.

► Успехът над Болоня бе седми пореден за нерадзурите във всички турнири през този сезон. Диего Милито вкара 24 си гол за 2012 година. Аржентинецът вече има 55 попадения в 100 мача за миланския гранд.

Фиорентина не е допускала гол на "Артемио Франки" вече 422 минути. Виола е непобедима като домакин в девет поредни мача.



► Лацио бе в серия от четири поредни успеха като гост на Фиорентина преди мача им през изминалия уикенд.

Сампдория регистрира четвърта поредна загуба. Момчетата на Чиро Ферара спечелиха едва две точки от последните си шест двубоя, а за последно спечелиха мач на 16-ти септември, побеждавайки Пескара с 3:2.

Торино не бе успявал да вкара гол на "Олимпико" за цели 388 минути. Биковете спечелиха едва една точка от последните си четири домакинства. Те не са побеждавали Парма в Серия А от 17-ти февруари 2002 година.

► Парма най-накрая постигна първата си победа като гост за сезона. Амаури обича на вкарва на тъмночервените в Серия А, като е забил четири гола в шест срещи с Торино.

Сиена и Палермо не бяха правили равенство 0:0 помежду си от 2005 година насам. Тогава мачът пак се играе на "Артемио Франки". Тосканците прекратиха серия от три поредни поражения. Симоне Вергасола изигра своя мач номер 300 за Сиена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusanovhr
29.10.2012 22:50

Споко, другата седмица Интер ще ги бият и феновете на Юве ще си скубят косите пак. В Италия съдиите не са както в Англия, дербитата се свирят нормално, а ако ще се помага, се помага срещу по-слабите отбори, за да няма много разправии.

Blueisthecolour
29.10.2012 20:38

Ювентус е един от най-силните и постоянни отбори в цяла Европа в момента*smile*Дано тази година успеят да направят нещо в ШЛ*smile*

Banditos
29.10.2012 22:33

пич ти луд ли си е не могат да бият аутсайдера Нордселанд ти ми говориш за постоянство

MethodmanBG
29.10.2012 12:46

колко мача без загуба имат вече Ювентус някой може ли да ми каже с нетъпрение чакам да паднат дори само веднъж защото вече сериозно се приближават до един наш рекорд и не искам да ни го подобрят *smile*)

Juventus333
29.10.2012 20:15

Около 50 мача не сме падали аз даже вече им загубих бройката. *smile*

Rossonero92
29.10.2012 15:16

С помощта на съдиите ВСЕКИ мач трудно ще загубят *wink* Трябва да се намери някой съдия , който да свири обективно и ще загубят много лесно ! Но това едвали ще се случи скоро...