Бербо с контузия от мача с Рединг

22:14
Бербо с контузия от мача с Рединг
Българският нападател Димитър Бербатов получи контузия при гостуването на Фулъм на Рединг в мача от деветия кръг на Висшата лига, съобщи мениджърът на лондончани Мартин Йол.

Той отбеляза третото попадение за тима си две минути преди края при равенството 3:3, но Йол разкри, че българинът е играл с обезболяваща инжекция през второто полувреме заради удар в гърдите. Съмненията са за фрактура на ребро, която може да извади нападателя за известно време от терените. Бербатов наскоро се завърна в игра след 4-седмично отсъствие заради мускулна травма на бедрото.

"Бербатов показа характер. Той имаше проблем с реброто и изпитваше сериозни болки, заради които трябваше да получи обезболяваща инжекция на почивката. Може би има счупване, но това ще стане ясно след допълнителните изследвания. Той обаче пожела да играе до края, въпреки че първоначалния план беше да остане на терена само за 10-15 минути през второто полувреме", коментира Йол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
28.10.2012 09:50

Иначе Бербатов е може би един от най-малко чупливите футболисти, но жалкото е, че колкото и да му върви играта, просто 2 контузии за толкова кратко време .. играят доста по-грубо срещу него сега, защото той играе най-често с топката (в Юнайтед нещата ставаха по-бързо, когато играеше с топката на секундата някой се откриваше и започваха идеите, а сега той хваща топката .. задържа я, и докато се открият вече са му влезли на шпагат двама и са му счупили краката ..

MeToDueB
28.10.2012 09:48

Бербатов за някой черногледи хора може и да не е голям характер, но той е голям характер. Най-логичния пример е, че е стигнал буквално от калта до нивото на което е, от България .. Пирин БЛ и цена (3 чифта бутонки и 3 екипа), до 30 млн паунда .. Бербатов има характер и иска да побеждава, но просто е много добър като човек, като характер и не може да се бори с цената на това да догони някой играч и да му счупи краката с шпагат или да играе по-грубянската .. не може, не е в стила му, но не защото не иска да победи .. вчера бе жив пример с тази контузия, че Бербатов има характер, жалко че преди време в мач без значение когато излезна при резултат 0-2 със Сърбия и получи сериозна контузия .. тогава цяла България, че и коментатора на мача го плюха ..

Rooney_1010
28.10.2012 08:54

Е това е футболист,цяло пулувреме игра с пукнато ребро, не като другите малка контузийка и айде в болницата по най-бързия начин

overdrive
28.10.2012 02:27

Жалко, но не е за много дълго време. След 1 месец ше може да играе и да дупчи голове!!