Чернoморец - Лудогорец, загубен

14:01
Чернoморец - Лудогорец, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 11 познати от общо 25 мача - 44.0%

► Залог на деня за 27.10.2012 г.



Едва ли ще има разлика в сценария, по който протече последната среща между двата тима на този стадион миналия сезон и този, която предстой днес. Предишният сблъсък тук завърши 0:0 като Лудогорец можеше да съжалява доста повече за пропусната победа. Сега домакините няма как да предложат нещо по-различно от отбранителни действия и опити за развитие на атаки на бърза скорост с намерение да изненадат защитници на тима от Разград. Този сезон обаче Черноморец Бургас е доста по-слаб в селекционно отношение спрямо миналия и доста трудно ще успее да измъкне нещо срещу най-силния тим в родната "А" група. След грешката в миналия кръг на шампионите сега те ще бъдат по-решителни от всякога, а отличните условия за футбол, които ще предложат бургазлии ще ги улеснят допълнително в стремежа им да отбележат гол. Черноморец, освен че се раздели с голяма част от най-стойностните си играчи преди началото на сезона, днес ще бъде лишен от услугите на голяма си звезда в атака Яник Боли, което ще сведе шансовете му за отбелязване на гол от игрова ситуация до минимум. В стартовия състав на домакините вероятно ще има и играчи, които ще дебютират за тима от Бургас като синхорна между тях и останалите състезатели ще бъде на доста ниско ниво. Грешна стъпка на Лудогорец тук и победа на Левски над Локомотив Пловдив ще постави под въпрос водачеството на тимът от Разград, което може да се приема за изненадваща развръзка, предвид игровото превъзходството, което демонстрират играчите от Разград над всички останали тимове в първенството. Черноморец респектира само със спомените за силното си представяне в рамките на миналата кампания и с наличието на доказан спец като Димитър Димитров – Херо в ролята на старши треньор на домакините. Всичко останали предимства са на страната на гостите и предвид обстоятелства и стандартите в родния ни шампионат е почти изключено тимът от Разград да не спечели днес.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

unaitedfen
27.10.2012 23:02

Сотиров едно искам да ти кажа само едно "И ЛЕВАК ДА СИ НЕ Е ЛЕСНО" ако имаш малко достойнство спри да публикуваш прогнози ,излагаш се много !!!!

devic
27.10.2012 17:58

разликата между меси и шеридън - шеридън вкара на селтик.