"Юве помогна на Фиорентина да излезе от глупавата ситуация с Берба"

19:21
"Юве помогна на Фиорентина да излезе от глупавата ситуация с Берба"
Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота разкри интересна подробност около трансферната сага с българина Димитър Бербатов.

Както е известно, в последните дни на август Берба първо тръгна за медицински прегледи във Флоренция, но по пътя получи обаждане от Старата госпожа. Нападателят мисли дълго и в крайна сметка подписа с... Фулъм?!

След този случай от ръководството на Фиорентина постоянно отправят вербални атаки към Юве и ги обвиняват затова , че Бербатов не е подписал с виола.

"Истината е много проста. Всъщност направихме услуга на Фиорентина", обяснява Марота.

"Когато се свързахме с Бербатов, мениджърът му ни каза, че Димитър в никакъв случай няма намерение да подписва с Фиорентина. Избираше между нас и Фулъм. Знаете, че в лондонския клуб работи Мартин Йол, който е в много добри отношения с Бербатов", допълва босът на Юве.

"След като влязохме в играта, помогнахме на Фиорентина да не се чувстват глупаво. Но въпреки това, те не спират да ни атакуват", казва още Джузепе Марота.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
26.10.2012 19:58

Това стана като циганска история. Тия италианци се излагат ..

ForzaJuve29
26.10.2012 23:06

Те може да говорят за него ама става въпрос за Йоветич!

overdrive
26.10.2012 21:44

Е да, ама те само за Бербо говорят. Толкова са пък влюбени в него че ще съжаляват докрая на живота си че не са го взели (Юве и Фиорентина).

Johan_Cruyff_14
26.10.2012 20:31

Излагал се е нашият или по-скоро агентът му.