Металург Запорожие – Черноморец, спечелен

13:42
Металург Запорожие – Черноморец, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 10 познати от общо 24 мача - 41.6%

► Залог на деня за 26.10.2012 г.



По всичко изглежда, че точно двата тима присъединили се към елита в Украйна преди началото на сезон ще бъдат същите, които ще го напуснат след неговия край. Това особено сигурно може да се твърди за тимът на Металург Запорожие. Причините за това са комплексни, но основната причини се корени в обстоятелства случи ли в клуба преди една от срещите в началото на сезона. Тога ръководството на отбора разпореди на играчите и треньорския щаб да загубят едно от гостуванията си в услуги на друг тим, което доведе и до сериозни последици. Преди самолета да отлети за въпросното гостуване на Металург целия треньорски щаб, голяма част от основните играчи, а и заместниците им напуснаха клуба в знак на несъгласие с разпореждането на ръководството да играят симулативно. Ръководството обяви, че по неясни и за самите тях причини почти всички играчи и треньори са напуснали клуба. Липсата на време за набиране на нова селекция и създаване на боеспособен тим доведе до меко казано трагичното представяне. Тимът загуби 10 от 12 възможни срещи, като в момента оглавява всички негативни класации. Тимът е последен в таблицата, най-слаб домакин с най-слаба атака и защита и трудно взима точки от който и да било и където и да било. Само другият новак в елита, който е предпоследен в таблицата не си тръгна като победител от тук. Последния път когато домакините отбелязаха гол в първенство беше на 26.Август при домакинската си загуба от съименниците си от Донецк с 1:2. Домакините са допуснали средно по над 3 гола във всяко едно домакинство, а в последния кръг загубиха като гости с 0:5. Черноморец Одеса е замесен в битката за оцеляване, но чисто теоретично. Ако няма кардинални промени тимовете, които сега са на последните две места в таблицата вероятно ще завършат сезона също на тях. Интересен факт е че гостите си тръгнаха с точки от почти половината си визити в рамките на изминалата кампания, а спечелиха два пъти с по два гола разлика в три от последните си визити на този съперник. Черноморец по традиция играе добре когато е гост и финишира в средата на таблицата, а това се очертава да бъде най-лесното му изява навън за целия настоящ сезон. Три точки тук ще придвижат гостите малко по-нагоре в класирането и ще би бетонират в средата на таблицата. Всички предпоставки за резонна победа на черноморци тук са налице.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.88


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gravedigger988
26.10.2012 23:10

Върза го мача с 0-1, но на толкова сигурни мачове и аз ще направя по-голям процент от тебе Георги!

ronaldivo
26.10.2012 18:16

А??? Некадърника още е на работа...Ужас! Айде чао от мен, след седмица пак ще проверя дали тоя е тука. Успех на всички!

zarko59
26.10.2012 14:06

мача е рисков за игра, предлагам дукла прага-височина ихлава-1. енерги котбус-1860 мюнхен гол/гол и кьолн-каизерслаутерн гол/гол

fearcho
27.10.2012 01:46

Все пак рискования мач излези,а твоите не.. *smile*