Видич: Бербатов има 13 гола, а това е доста добре

11:23
Видич: Бербатов има 13 гола, а това е доста добре
И сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич изрази подкрепата си за Димитър Бербатов, който бе залят от убийствени критики след полуфинала за ФА Къп с Евертън. Бранителят реторично попита дали пропускът на Джон Тери срещу "червените дяволи" в миналогодишния финал на Шампионската лига го прави по-слаб футболист.

"Когато Джон Тери пропусна в Москва на финала никой не каза, че е лош играч. Димитър е наистина страхотен и това, че е изпуснал не го прави слаб футболист. Да не забравяме, че това е първият му сезон тук и винаги е трудно, когато смениш клуба. Ние знаем, че Берба може много повече от това което показва. До момента той има 13 гола и това е доста добре", смята Видич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
25.04.2009 19:18

номер 1 е Барселона *wink*

Манчестър Ю се различава с това, че футболистите са егоисти и не са толкова голям отбор именно за това всеки гледа да се направи на по-голям футболист от другия и сам да завърши атаката, а в Барса няма такова нещо. Ако Анри е вкарал първи, при втора ситуация ще подаде на Ето'О да вкара ..

ТОва е истински отбор

xumuk
25.04.2009 18:49

tomimilanista ,олигофрен смотан,и преди Бербатов да доиде при нас бяхме номер 1,сас него пак ще бадем!

Vasko22
25.04.2009 17:16

Бербо играе мн добре за "червените дяволи" бележи и дава мн добри извеждащи пасове от които се получават повечето от головете на Ман.Юнайтед. Бербо може да не спринтира за всяка топка, но тоя е най-опитния нападател на Ман.Юнайтед. *stop*

shark2009
25.04.2009 16:25

Методиев дано да си прав , аз съм фен на Манчестер Юнайтед , но съм по голям фен на Бербатов и дано да почне да показва тази спортна злоба и този дух който го има целия Юнайтед.

MeToDueB
25.04.2009 16:22

Сега вече те трябва да мислят как да нагласят нещата, така че Бербатов да получава достатъчно подкрепа от съотборниците си, да играе там където ще е най-ефективен .. ще нагласят нещата. Със сигурност до тук Бербатов се справя на ниво, не на най-високо, но със сигурност не може да се нарече провал трансферът му .. провал беше на Шевченко .. за 2 години дали имаше 10 гола не знам. А Бербатов си има и головете и асистенциите.

MeToDueB
25.04.2009 16:21

вкара 4 на Рединг .. в мач 6-4 .. като последователно изравняваше с първите си 3 гола .. вкарал е на много класни отбори безспорно е. Той когато е играл на финал в ШЛ, сегашни му съотборници в Манчестър още не са имали професионални договори с клубовете си *joking* играч от класа е .. липсва му едно качество разбира се .. то на всеки играч липсва (не липсваше на феномена Роналдо, но сега не говорим за него)..
това, което му липсва е малко повече самочувствие .. не всеки път да подава, да бие, когато може .. нито ще му благодарят, като им асистира, нито пък ще чуе нещо положително за това. Да бие там във вратата и да не му пука и малко повече да ги рита противниковите футболисти. Спортната злоба му липсва .. на моменти. А относно трансфера. Той въобще не е прибързан ! Сър Алекс го следи още от времето, в което игра за Леверкузен *wink* следял го е и в Тотнъм разбира се .. зад него стоят и други хора .. хората, които дават парите, фенове и т.н. Всички са били за този трансфер.

KILLna7
25.04.2009 15:49

И аз съм на мнението MeToDueB .Разберете и го приемете :хич не е лесно да играеш в такъв клуб.Да не говорим ,че е от държава не до там с футболни традиции и която го упреква за всяко нещо ,и не го подкрепя.Левскар съм да не кажете че левскарите го плюят.А забелязах че и в winner са извадили мача локо пловдив и миньор . *joking* Жалко наистина мислех че само в еврофутбол няма да го има. *sad*

roommen
25.04.2009 15:46

MeToDueB - това което си спомням за миналите сезони на Бербатов е че най-силните му игри бяха през последният полусезон в Тотнъм , но при подобни трансфери трябва да си наясно какво искаш "да си пръв на село или последен в града" ...прав си че е отбелязвал на Фулъм 4 гола в един луд мач , но не смятам че би вкарал 4 на Ливърпул. Както и да е типично по български можеби прибърза с трансфера си в Манчо , но това вече е минало свършено .Ако иска да се реабилитира пред фенове и критици до края на сезона трябва да играе на макс и да вкара няколко гола с които Манчо да вземат купи.

MeToDueB
25.04.2009 14:31

отбеляза 4 попадения в 1 мач исках да напиша .. не общо. Миналия сезон имаше 23 гола и около 15 асистенции, по-миналия .. пак там някъде, а сега в Юнайтед са значително по-малко 13 гола и 10 асистенции, но .. като Сър Алекс по-рано нахока футболистите си, че това е отбор .. тогава ще започнат да играят, да си подават един с друг и Бербатов тогава ще блесне *wink*

MeToDueB
25.04.2009 14:26

Румене .. Бербатов гледал ли си го в първия му сезон ? И първия и втория сезон беше най-добрия играч на Тотнъм и един от най-добрите в Англия .. отбеляза и 4 попадения имаше и още много хубави мачове, но това е Манчестър Юнайтед, а не Тотнъм .. разликата е там, че в Тотнъм никой не се мисли за звезда, както се мислят някой в Манчестър .. да те са звезди, но трябвали да се лакомят, трябва ли, след като им асистира някой да не му благодарят .. всичко е до отбора .. Бербатов подава, като луд .. асистира постоянно, но той не получава такива подавания .. до сега 3,4 пъти най-много да са му подали по начин какъвто отговаря да получава един нападател, като Бербатов .. така че всичко е до отбора, ако беше в някой отбор с по-малко звезди, по-малко лакомий .. и щеше да блести отново. Трябва и той да спре да подава, да видите тогава какво значи играч ..

wba
25.04.2009 13:51

Всички очакваха Бербатов да започне зле сезона и след тва да влезне във форма,а то стана точно обратното

UltraBlueHool
25.04.2009 12:59

Всеки би ме упрекнал като пиша против Бербатов и да бъда нарекан говедо , но просто мнението ми е такова , не влияе въобще от кой отбор съм.Мисля че Бербатов е добър,но просто не е за Ман унт.Трябваше да покаже поне още 1-2 години в Тотнъм голмайсторските си умения , но това си е мое мнение и трябва да го подкрепяме защото сме българи *beer*

roommen
25.04.2009 12:50

На Видич мога само да му кажа ,че и на Аршавин му е първи сезон в Арсенал но виждаме за какво става дума . *thumb_up*

AviMC
25.04.2009 12:01

Може и да е така,но как все още всички не разбраха,че критиките срещу Бербатов не бяха заради пропуснатата дузпа а за това че я би прекалено уверено и слабо.Както и да е!
Ще видим какво е бъдещето на Берба в Юнайтед,т.к. се говори и пише че ще бъде продаден на следв. трансф. прозорец!
Chelsea - The Best

cris_ronaldo07
25.04.2009 11:00

Видич е абсолютно прав!!!Това , че има различен стил на игра не означава , че е слаб футболист.Бербатов има страхотни качества и въпреки пропуснатата дузпа, той наистина си остава класен играч. *wink* Разбира се , че винаги е трудно в началото , но той ще намери своя ритъм на игра и му желая само успехи.Критиките по-негов адрес са прекалено пресилени, а и на всичкото отгоре ние като българи вместо да го подкрепяме го плюем, защото сме свикнали да гледаме в чинията на другия.Какво значение има колко пари взима , той си ги изкарва сам, докато не се научим да се радваме на чуждите успехи и не променим мисленето си нищо няма да потръгне.Успех Бербо и Glory Glory Man United!!! *devil* *thumb_up*