Нови изненади във фен магазина на акулите (снимки)

16:00
Нови изненади във фен магазина на акулите (снимки)
Официалният фен магазин на Черноморец Бургас, който се намира на стадион "Лазур", има много нови изненади за всички привърженици на акулите.

Всички посетители вече имат възможност да се сдобият с новата екипировка, която ползва представителния отбор. Тениски, анцузи, якета, ветровки, ръкавици, ленти, чорапи, топки и много други артикули с марката "Legea" и логото на Черноморец Бургас очакват всеки посетител. Освен тях от известно време достъпни за всички са и мачовите екипи, с които излизат във всеки двубой момчетата на старши треньора Димитър Димитров.

Тази събота, от 18:00 часа, предстои най-вълнуващия сблъсък на бургазлии до края на тази година. Черноморци приемат на стадион "Лазур" шампионът на България – Лудогорец Разград, в мач от 10-тия кръг на родното първенство. Срещата няма да има телевизионно излъчване.



Билети за двубоя могат да бъдат закупени от три места в Бургас. Освен фен магазинът на стадион "Лазур", работят клубната каравана, която е разположена на площад "Тройката" в центъра на града, както и касата в хотел "България".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация