Стевенс: Арсенал все още е фаворит за първото място

12:02
Стевенс: Арсенал все още е фаворит за първото място
Отзиви след срещата от третия кръг в група "В" на Шампионската лига, в която Шалке 04 победи като гост Арсенал с 2:0:

Хууб Стевенс (старши треньор на Шалке): "Не съм доволен от представяне на моя отбор през първото полувреме. Бяхме прекалено предпазливи. Промяната настъпи през втората част, когато бяхме по-убедителни и заслужавахме успеха. Щастливи сме, че постигнахме две победи и имаме седем точки. Все още има много мачове. Арсенал все още е фаворит за първото място в групата".

Стив Боулд (помощник треньор на Арсенла): "Все още ни липсва увереност. Не се представихме по начина, по който можем. Шалке са наистина силен отбор, а конкуренцията в групата е сериозна. Щяхме да бъдем доволни на 0:0. Сигурен съм, че ще играем по-добре в следващите мачове".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
25.10.2012 19:14

Според мен ще вземем първото място, но първо трябва да започнем да печелиме. Предстоят важни мачове и трябва да играеме като АРСЕНАЛ!!!

ReDeViL666
25.10.2012 12:31

Арсенал , ако не излязат от тази дупка - никакъв фаворит няма да са! Пожелавам им още през уикенда да прекъснат тази серия от загуби , защото както вървят не е на добре!

TheoWalcott14
25.10.2012 18:55

Все едно сме на точка зад тях та да е в полза за нас *lol* Както и да завърши мача им за нас е важно ние да си земем нашия с КПР ,но ако играме като последните 2 мача няя да имаме никакъв шанс

Fabregas_boy
25.10.2012 16:07

А дано!Успех и на вас срещу Челси(макар,че ми се иска Х,за да е в полза на Арсенал*joking* )