Собственикът на Малага: Ще инвестираме още пари

11:32
Собственикът на Малага: Ще инвестираме още пари
Реакции след мачовете в група С на Шампионската лига ( Зенит- Андерлехт 1:0, Малага- Милан 1:0):

Масимилиано Алегри, старши треньор на Милан: Ние знаехме, че Малага играе много силно на собствен терен. Освен това, те имат много доБри футболисти. Сега се вижда, че те наистина са фаворит номер 1 за класиране в следващата фаза, след като водят в групата. Но ние така или иначе също сме в позиция за класиране, защото сме 2-и. На първо място обаче трябва да се концентрираме към мача с Дженоа в Серия А.

Абдула Ал Тани, собственик на Малага: Разбира се, че ще инвестираме още пари в отбора. В нашия клуб има бъдеще. Първо искам да поздравя играчите, треньорите и феновете за успеха, а също така и за виждащото се вече класиране за елиминациите. Мачът с Милан беше най-важният за нас в групата на Шампионската лига, защото ни даде 1-ото място с добър аванс, а също така направихме име с победа над голям клуб.

Лучано Спалети, старши треньор на Зенит: Мисля, че ние играхме много мъдро срещу Андерлехт. Очаквахме тежък мач, още повече имайки предвид настройката, че победата ни е необходима на всяка цена. Освен това, Андерлехт физически е много мощен отбор, така че всяко единоборство с тях е доста сложно. Но ние се опитахме да не им позволяваме да си правят атаките. За съжалание не успявахме да си завършим атаките и да приключим с по-убедителна победа, но това е заради загубата ни на чувството за моментна оценка на ситуацията. Но като цяло действахме много умно и смятам, че резултатът е реален.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация