Гари Невил пропуска 1/2-финала с Арсенал

21:12
Гари Невил пропуска 1/2-финала с Арсенал
Капитанът на английския шампион Манчестър Юнайтед Гари Невил ще бъде извън терените през следващите две седмици заради контузия в крака, докато прогнозите за съотборника му Джон О\'Шей са доста по-добри.

Дуото се контузи по време на победата с 2:0 над Портсмут, която изведе "червените дяволи" на три точки пред Ливърпул в класирането на Висшата лига.

След днешните обстойни прегледи стана ясно, че Невил ще пропусне двете срещи от полуфиналите на Шампионската лига с Арсенал, както и двубоите от шампионата с Тотнъм и Мидълзбро. Ирландският национал О\'Шей, за който се говореше, че щял да пропусне мача с България, може да появи в игра още този уикенд срещу Тотнъм на "Олд Трафорд". Десният бек Уес Браун може също да попадне в групата на тима за мача с "шпорите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sunzoffman
25.04.2009 04:10

не стига че лъжат за бремето,ами и не разбират че това е услуга ,че тия двамцата няма да играят.хахахахах.може някога да са били нужни ама сега са безполезни,и е само услуга че няма да играят. аре някои да ме опровергае.хаахахх не вярвааам, тия са си роботиии *joking*