Купата на България влиза в телевизионния ефир

17:10
Купата на България влиза в телевизионния ефир
Турнирът за Купата на България най-вероятно ще попадне в телевизионния ефир. Winner.bg разбра от свой достоверен източник, че в момента се финализират преговори между телевизия "ТВ +" и Професионалната футболна лига за предаването на мачовете от надпреварата, в която от следващия кръг се включат и тимовете от "А" група.

Както е известно още на 1/16-финалите на турнира един срещу друг се изправят Лудогорец и ЦСКА, които в края на миналия сезон си оспорваха шампионската титла. От "ТВ +" са заявили желание да предават именно този мач, както и двубоя между Левски и Пирин Разлог.

Жребий за 1/16-финалите на турнира за купата на България по футбол:

Силистра 2009 - Чавдар (Етрополе)
Миньор (Перник) - Етър (Велико Търново)
Берое - Академик (Свищов)
Локомотив (Мездра) - Калиакра (Каварна)
Евроколеж (Пловдив) - Ботев (Пловдив)
Спартак (Варна) - Раковски
Пирин (Гоце Делчев) - Монтана
Спартак (Плевен) - Черноморец (Бургас)
Левски (София) - Пирин (Разлог)
Ботев (Враца) - Нефтохимик (Бургас)
Локомотив (София) - Мастер (Бургас)
Лудогорец (Разград) - ЦСКА
Банско - Видима-Раковски
Любимец - Славия
Струмска слава (Радомир) - Черно море (Варна)
Локомотив (Пловдив) - Литекс (Ловеч)

Първите срещи ще се играят на 31 октомври (сряда) и 1 ноември (четвъртък), а реваншите на 24 (събота) и 25 ноември (неделя).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

litex_forever
24.10.2012 17:42

А аз ще попитам защо ТВ+ е решила да предава Левски-Пирин Разлог при положение, че има много по-интересeн мач като Локомотив (Пловдив) - Литекс (Ловеч) ? *thinking* Не че съм фен на Литекс, но според мен, а и сигурно според много от хората този мач се явява вторият най-интересен мач след Лудогорец-ЦСКА от 1/16-финалите за купата на България. *cool*

Dreick
24.10.2012 21:18

Миризливо прасенце, Естествено че Левски ще е отбора на народа..кой да е Цска ли? пф.. до 1900 година Цска по имаха по 1000 фена на мач, а цели стадион-син така, че недей да говориш, кой е отбора на народа..

Kur3aLefski
24.10.2012 21:14

Отбора на кой народ?!?! ДС ?>!> или нарко катуна ?!!?!

LiverpoolFen20
24.10.2012 19:51

Това е като да питаш защо дават МЮ по Диема или защо в 16:30 по Евроспорт 2 дават мач на БД или БМ (разбира се ,ако играят тогава) ,а не дават някой ,който ще е по-интересен ... Отговорът е рейтинг *wink* Рекламите са по-скъпи за тези ,които искат да рекламират нещо понеже часът и събитието предвещават много хора да са пред екраните *wink*

devic
24.10.2012 18:58

щото става дума за ЛЕВСКИ - отбора на народа. не за посредствени селски сбирщини. без значение дали играят с реал или торпедо москва. те са избор номер 1.