БНТ1 ще предава мача между Ливърпул - Анжи

15:14
БНТ1 ще предава мача между Ливърпул - Анжи
В четвъртък вечер изборът на БНТ1 за най-интересната среща от третия кръг на груповата фаза на турнира по футбол Лига Европа отново насочва към Ливърпул. На своя "Анфийлд" червените приемат руското чудо Анжи Махачкала.

Руският тим води в класирането с 4 точки, докато Ливърпул е трети с точка по малко. В предишния кръг момчетата на Брендън Роджърс допуснаха изненадваща загуба у дома от Удинезе и сега нямат право на нова грешна стъпка. На Острова треньорът на руския тим Гуус Хидинг ще доведе играчи като Самуел Ето, Ласана Диара и Юрий Жирков, а това означава само едно - интересен и непредсказуем сблъсък в града на Бийтълс.

Двубоят е от 22 часа и 5 минути и ще бъде коментиран от Ивайло Ангелов и Петър Иванов, а студиото с водещ Никола Ибришимов започва 15 минути по-рано.

Ливърпул - Анжи Махачкала, 25 октомври, 22:05 часа на живо по БНТ1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Elite_GTG
24.10.2012 21:19

Вие какво искате, Стиви е вече на годинки и да изкара още максимум 2-3 сезона за да вдигне ПШ и да става тренъор после, Суарес не е от желязо, Нури и Агер не са машини. Мислите ли си, че по-младите като Сусо, Стърлинг и прочие няма да се раздадат още повече за да си спечелят доверието на Роджърс?? Аз очаквам хубав мач, в който нашите ще спечелят *beer*

overdrive
24.10.2012 21:42

Дано си прав и успех *beer*

overdrive
24.10.2012 20:12

Дано бъде интересен мач, ако е верен по-долния коментар ( че няма да играят Стиви Джи, Суарез, Шахин и Агер ) на Пуул ще им е много трудно и дори може и да загубят ..

luiz_lfc1
24.10.2012 19:28

За Ливърпул няма да играят Стивън Джерард, Суарез , Шахин, Агер

jimidim
24.10.2012 15:51

Днес,минавайки през темите на отборите след снощните срещи,отново се смях доста.Във всяка една тема,коментарите за съответния ма4 се броят на пръстите на едната ръка.Вси4ко останало са взаимни обиди и мерене на кой е по-по-най."Тъпаци","мишки","хейтър4ета","разбира4и",.....изобщо цялата менажерия е на лице.Питам се,защо това положение не се променя.Каква е при4ината.Годините ли са(демек много малко като възраст),липсата на възпитание ли е,неграмотност ли е,комплекси ли са..А може би от вси4ко по малко.И вси4ки забравят,4е на терена са два отбора по 11 души,и ма4а запо4ва от 0-0..И всеки си има своите шансове.Защо отбори като Клуж,Нордселанд,Шахтьор,Бате Борисов,Брага,Селтик да нямат своите и да не стигат до успеха.Защо забравяте какво направиха миналия сезон отбори като Базел или АЕЛ Лимасол например.Кой би предположил ,4е Атлетик Билбао ще играе финал.Или Атлетико например.Пове4ето тук не гледат футбол заради самата игра,а за да влязат след ма4а из темите и да покажат ограни4еността си от към умствен багаж.Поне десетина пъти съм призовавал към толерантност .Оби4айте си отбора,но и уважавайте всеки един друг отбор.Както днес вие ги побеждавате,така утре те вас ще бият.Справка-Бате-Байерн,или Базел-Ман4естър.
Утре и на нас ще ни е доста трудно.Имах възможност да видя два ма4а на Анжи.Играят страхотно грамотен футбол.Ако искаме да излезем победители от този ма4,ще е необходима 100% концентрация и себераздаване..Както и шанса да е на наша страна.
И за последно...про4етох статията за "Фъргитайм" и коментарите след нея.И отново ,в над 90% коментарите и обидите към Winner,bg.са неоснователни и безпо4вени.Мом4ета,това не е статия на сайте.Нито е писана от тях.В 99% статиите са преписани от други медии или вестници.Дори един потребител си е направил труда да намери оригиналната статия,и да ви даде името на автора и вестника-"Гардиън",от където е преписана.Но никой не му обърна и грам внимание,а продължихте да плюете по Winner.Ако искате да ви уважават,то уважавайте и вие....
Успех на Пуул утре.