ФА намери Фабрегас за виновен в инцидента с плюнката

20:47
ФА намери Фабрегас за виновен в инцидента с плюнката
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас рискува наказание от един до три мача, след като днес Футболната Асоциация го намери за виновен в скандала с наплюване на асистент мениджъра на Хъл Сити Брайън Хортън.

Днес футболната федерация обяви на своя официален сайт:

"Играчът на Арсенал Франсеск Фабрегас и мениджърът на Хъл Сити Фил Браун са обвинени в непристойно поведение след срещата между двата отбора на 17 март 2009 година."

"Обвиненията и към двамата могат да бъдат обжалвани до 12 май."

Решението на федерацията означава, че ако от Арсенал не успеят да намерят смекчаващи вината обстоятелства, Фабрегас ще бъде наказан поне за една или две срещи.

Естествено, до датата 12 май капитанът на Арсенал ще бъде на разположение на Арсен Венгер в мачовете от Висшата лига. Фабрегас рискува да пропусне последните две срещи за сезона на "топчиите". Първият от тези мачове е срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" на 16 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusev11
25.04.2009 19:21

Видяха че влизаме във форма точно за края на сезона и се уплашиха да не отнемем титлата от ман4о и взеха да мислят смао глупости.Кви наказания Cesk е добро момче не го е направил.Всички фенове сме с отбора нека вземем КЕШ и свършим сезона без загуба.GO GO GUNNERS !!!