Алмуния и Джуру могат да се завърнат в игра през уикенда

16:12
Алмуния и Джуру могат да се завърнат в игра през уикенда
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер най-вероятно ще може да разчита на вратаря Мануел Алмуния и защитника Йоан Джуру в мача от поредния кръг на Висшата лига на Англия срещу Мидълзбро, който е тази неделя на "Емирейтс Стейдиъм".

Френският наставник призна, че повечето му играчи чувстват умора от невероятния мач с Ливърпул, завършил 4:4 на "Анфийлд". Алмуния и Джуру пък се възстановиха съответно от контузии в глезена и коляното, така че двамата ще могат да влеят свежи сили в редиците на "артилеристите".

Холандското крило Робин ван Перси обаче е аут със сигурност заради травма в слабините, но Емануел Адебайор ще може да играе. Националът на Того се оправи от контузия в подколянното сухожилие. 

"Ще направя ротация в състава, а за наше щастие нямаме сериозни контузии след мача с Ливърпул. Мануел Алмуния тренира вчера на 100% и ще видим какво ще стане с него и дали ще започне. Джуру също работи на пълни обороти, но най-вероятно и той ще бъде в групата. Все още обаче не мога да кажа със сигурност дали двамата ще започнат, тъй като самото участие на тренировка не е достатъчно да преценя. Ще решим в следващите 48 часа дали двамата да играят срещу Боро", заяви Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
25.04.2009 00:49

А за Милан какво да кажем-сакати куци коне не могат за Европа да се класират *sick*

tomimilanista
24.04.2009 19:49

ного са зле тиа от арсенал ного гнусен отбор *evil*

arsen
24.04.2009 19:37

Супер дано се върнат поне за мача с Ман.ю за ШЛ и да заместят Лукаш и Силвестър.