Севиля – Майорка, спечелен

12:28
Севиля – Майорка, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 8 познати от общо 20 мача - 40.0%

► Залог на деня за 20.10.2012 г.



Двата настоящи съперника загубиха последните си две срещи в шампионата. За Севиля първата от двете злощастни срещи се разви по кошмарен сценарий, след като тимът водеше като домакин на Барселона с 2:1 едва няколко минути преди края и в крайна сметка загуби с 2:3. Това тотално обезвери играчите на севилци и те загубиха и визитата си на Селта без дори да отбележат попадение. Психологическото възстановяване след подобна среща изисква време. Днес те ще имат възможност да се върнат отново на победния път срещу съперник, който често демонстрира слабости, когато му се налага да бъде гост. Отборът на Майорка беше напуснат от голяма част от по-качествените си играчи преди началото на сезона, а за техни заместници бяха подбрани играчи, които са доста по-безизвестни и с малък опит в Примера. Завидният треньорски капацитет и сериозните умения на треньора Капарос направиха така, че тимът да няма поражение в първите пет кръга от началото на кампанията. Ентусиазмът вече изглежда утихна, а по-ниското ниво на играчите в селекцията на гостите спрямо предния сезон започна да оказва влияние. Майорка няма победа навън от началото на сезона като дисциплинираните дефанзивни подходи на Капарос донесоха две равенства и едва едно минимално поражение на островитяните до тук. Днес Севиля вероятно ще бъде пределно мотивирана след несполуките в последните кръгове, а и Негредо отново ще се опита да увеличи нарастващата си голова сметка от началото на сезона. Севиля без колебания се очерта като един от двата най-силни тима в Испания след Барселона и Реал Мадрид и завидното й постоянство в изявите й на домашна сцена я превръщат в чудесна опция за подкрепа. В началото на сезона Реал Мадрид загуби тук, а Барселона беше на едва няколко минути от подобна развръзка, а за Майорка шансовете да се тръгне непобедена днес също изглеждат малки.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
22.10.2012 21:39

Знака,който предлага Сотиров изглежда доста логичен...Аз лично ще потърся изненадата в този мач,ще сложа малко кинти на двойката и малко на х2(двоен шанс) ,каквото и да се случи в мача на Севиля няма да им е никак леко.

crysisAA
22.10.2012 19:49

Те и оня ден бяха много добри ама от 4 мача ми излязоха 2 ЦСКА и една палачинка !

devilstar88
22.10.2012 13:49

Нещо от рода на 1;0 е напълно възможно.
Коефициента за под 2.5 е близо 2ка... аз предпочитам него ! Успех