К.П.Р - Евертън, спечелен

12:09
К.П.Р - Евертън, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:
м. Октомври: 7 познати от общо 19 мача

► Залог на деня за 21.10.2012 г. - К.П.Р - Евертън, 18:00 часа.

Сериозните инвестиции в селекцията на домакините до момента не дават резултати измерени в точки. Тимът не играе никак лошо, но наивно пропусна да вземе точки в доста от срещите си до тук през сезона. Опитните играчи на К.П.Р. дошли малко преди началото на сезон като Гранеро, Мбиа, Парк, Босингва и Жулио Сезар започват все повече да свикват с новите реалности и цели на клуба и изгелжда въпрос на време и класирането на тимът да се подобри. Селекцията на домакините предполага тимът да бъде поне извън опасната зона, но до момента това не се получава, а и тимът няма победа от началото на сезона. Ако и днес К.П.Р загуби това вероятно ще се окаже последния мач на Марк Хюз начело на домакините и така тежестта на днешния мач става още по-голяма. На всички е ясно, че Евертън няма как да финишира в топ 5 и спадът в представянето му изглежда неизбежен. Тимът е просто корав опонент и умее да се противопоставя успешно на тимове от сходен калибър. От момента в който домакините станаха част от елита на Англия те са се срещали две пъти с карамелите като срещата тук завърши при резултат 0:0, а когато К.П.Р беше гост спечели с 1:0. Всички предпоставки К.П.Р да не загуби днес са налице. Евертън трудно ще задържи дълго това си класиране в челото и предвид значимостта на мача за домакините очаквам те на всяка цена да добавят точки в актива си. С наличните играчи К.П.Р. смело може да се каже, че не е най-слаби тим в английския елит и е крайно време това да проличи. Ставката за това К.П.Р да добави точки днес към актива си също изглежда чудесна когато се съпостави с предложения анализ на двата тима.

► Прогноза: 1Х, коефициент - 1.65



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
21.10.2012 21:16

пускайте 2ката на марсилия, ония са с половината резерви. атлетико и спортинг съшо не са за изпускане.

john_doe
21.10.2012 18:23

Хахахаха още малко ще почне троен знак да пуска ама дали ще познае и тогава?!

holigan4e
21.10.2012 18:58

не пак няма да познае , защото тогава , ще прекратят мач.

ASNF
21.10.2012 18:05

признак на отчаяние е тая прогноза 2 ка на Олимпик марсилия е доста по рентабилна

holigan4e
21.10.2012 17:50

Значи , ако и тоя мач вече не ти излезе с двоен знак , изобщо повече не пускай прогнози моля те. Моля също и админите.

mistral
21.10.2012 17:30

В първия момент като видях срещата си казах, че прогнозата пак потъна. Евертън са страшно симпатичен отбор тази година (и по принцип, но тази ми харесват най - много), но днес мисля, че няма да победят. Мързи ме да се обосновавам, но дано да се лъжа и карамелите продължат победния ход..