Норич - Арсенал, загубен

17:57
Норич - Арсенал, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 7 познати от общо 18 мача - 38.9%

► Залог на деня за 20.10.2012 г.



Норич е един от трите тима без победа до момента в елита на Англия. Освен това Норич е в серия от три поредни загуби и формата му изглежда трагична. В последното си домакинство тук домакините приеха колебливия и този сезон Ливърпул, който обаче успя да го победи и то с 2:5. Трудно е да се повярва, че Норич ще намери сериозни аргументи, за да се противопостави на силното нападения на артилеристите и да ги спре. Въпреки, че Арсенал има мач от груповата фаза на Шампионската лига след няколко дни, това не би трябвало да повлияе на представянето му днес. В Шампионската лига артилеристите имат 2 победи от 2 мача и могат да подходят с пълна концентрация и усилилия към днешната среща в първенството. Артилеристите все още нямат поражение от началото на кампанията, а те гостуваха на тимове като Манчестър Сити и Ливъпул. В последния кръг Арсенал победи като гост в лондонското дерби и Уест Хям, който към момента изглежда доста по-стойностен тим от Норич. Това чисто теоретично би трябвало да значи, че задачата на Арсенал днес ще бъде поне наглед по-лека. Норич е с втората най-слаба отбрана към момента и изглежда малко вероятно да запази врата си суха срещи толкова разнообразно атакуващ тим като този на Арсенал. Освен това предводителят на атаката на гостите днес Жервиньо се е разписвал във всеки един от последните пет мача за отбора си. Арсенал спечели с лекото и двете си предишни гостувания тук и би трябвало и тази вечер да направи това.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.61

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NWC
21.10.2012 15:00

сотиров ти си виновен за загубата повече недей да прогнозираш мач на АРСЕНАЛ че ми пина ве !!!!! донор

jelko
20.10.2012 22:10

Тоя нали щяха да го сменят.Кога ще се махнеш,"типстър"?*cards*

ARSEEENAL
20.10.2012 21:07

Арсенал „Счупи Тъпомера„ и още на 20.10.2012 за пореден път каза сбогом на титлата!Точка!!!!

Fabregas_boy
20.10.2012 21:25

За мен Венгер е виновен,как може да пуска Плешивия-тоя като види топката,все едно топлият хляб му носят.Мота,финтира,лъже и...губи топката/застрелва някой от прежекторите на стадиона.

holigan4e
20.10.2012 21:23

дано да се представят добре в шампионската лига

holigan4e
20.10.2012 19:59

1:0 за Норич. браво Соте , пак сгреши мача