Феро: Очаква ни труден мач срещу силен противник

15:15
Феро: Очаква ни труден мач срещу силен противник
Ферарио Спасов говори пред журналистите преди завръщането си в Ловеч, но вече като старши треньор на Ботев Пловдив.

Бившият треньор на оранжевите призна, че Литекс е специален за него отбор, но ще направи всичко възможно да зарадва пловдивската публика,която се очаква да препълни сектора за гости. Ето какво сподели специалистът два дни преди мача от 9-тия кръг на "А"-футболна група Литекс - Ботев Пловдив:

" Литекс разполага с добри футболисти и много отбори срещат трудности в Ловеч. Важна е нашата настройка за мача, както и моментното състояние преди двубоя. Мисля, че колебанието в играта ни в мачовете с Берое и Пирин Гоце Делчев вече отмина и
нагласата за мача е на ниво. Както винаги ще имаме подкрепата на нашите привърженици, което е много важно за момчетата. Очаквам труден мач, в който с представянето си двата отбора да засенчат дербито между Левски и ЦСКА."

"Само допреди няколко месеца бях част от проекта на Литекс, който вече дава своите плодове. Естествено е да има сантименти, тъй като в този град съм прекарал почти цялата си кариера като треньор и футболист. Но всичко свършва дотук. Аз съм треньор на
Ботев и целта пред мен и момчетата е да се представим добре и да спечелим. В нашия отбор цари отлично настроение и вярвам, че то ще се запази такова и след срещата."

"Нямаме кадрови проблеми. Всички играчи са на лице, контузените се възстановиха. Разбира се има хора, които не са готови напълно, за да изиграят цял мач. Караславов показва желание, но се вижда, че му трябва още малко време. Същото важи и за Бамого, който има известни проблеми с кондицията, но въпреки това съм сигурен, че и двамата имат сили да помогнат в част от мача срещу Литекс."

"В момента нямаме решение за новия футболист Кебе, тъй като от една тренировка не можем да си правим изводи. Той ще тренира с нас и ще преценим дали да остане в отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация