В Нефтохимик очакват труден мач със Септември Симитли

17:35
В Нефтохимик очакват труден мач със Септември Симитли
На традиционната си пресконференция преди всеки мач от първенството на страната старши треньорът на Нефтохимик Бургас Димчо Ненов заяви, че мачът от 8-мия кръг на единната Б-футболна група със Септември Симитли съвсем няма да е лек, както се коментира в някои среди.

"За предстоящия мач ще влезем мотивирани. Не можем да си позволим да поценим никого. Имаме представа от отбора на Симитли. Гледахме няколко техни срещи и знаем как да им противодействаме. Това, че в момента са на предпоследно място не означава нищо", каза Димчо Ненов.

Треньорът на Нефтохимик отчете като положителен момент, че контузиите в отбора са изключително малко и той има възможност да използва най-подготвените си футболисти във всеки мач. Според специалиста играчите поддържат добър ритъм и това ги предпазва от травми. Единствено Румен Николов е прекарал простудно заболяване, но вече е възстановен и ще влезе в групата за предстоящия двубой.

"Радващо е, че младите момчета в отбора получават шансове не само при нас, но и в младежкия отбор", каза още треньорът.

Единственият проблем при тях е загубата на концентрация в определени моменти и те трябва да работят още по това, завърши Ненов.

Двубоят Нефтохимик - Септември Симитли е в неделя, 21 октомври, от 16 часа на стадион Лазур. Входните билети са с цена 2 лева, а за ученици, студенти, пенсионери и организирани фенове по 1 лев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация