"Доволен съм, че се падна Лудогорец - ЦСКА"

13:23
"Доволен съм, че се падна Лудогорец - ЦСКА"
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че е доволен от жребия в турнира за Купата на България, който противопостави още в първия кръг Лудогорец и ЦСКА.

Така един от основните претенденти на сините за този трофей ще отпадне в доста ранен етап. Баждеков смята също така, че връщането на схемата с два мача убива интригата и лишава малките отбори от какъвто и да било шанс. Левски пък се падна с новака в Б група Пирин 2002 Разлог и в първата среща е домакин.

"Нормален жребий. Това ни се падна и го приемаме. Такъв е късметът. Сега пък сме домакини в първата среща, а когато беше по една среща винаги гостувахме. Интригата намалява когато се паднат отбори от А група с такива от по-долните групи, но нека да се съобразим с решението на изпълкома. Доволни сме от това, че се паднаха Лудогорец и ЦСКА, защото един от сериозните отбори и претенденти ще отпадне. Но нека ние да продължим, пък останалото после."

Баждеков беше попитан и по въпроса с продажбата на телевизионните права- тема, по която е от най-запознатите. Както е известно, днес след обяд ще има нова поредна среща за продажбата на правата с участието на клубовете, Професионалната лига и ръководството на БФС.

"Не мога да кажа нищо конкретно в момента. На днешната среща ще присъства и Валентин Михов, който е страна по предишния договор. Надяваме се, че ще се стигне до разбирателство и срещите ще се предават по телевизията."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация