Ботев Пловдив уреди Бамого за двубоя с Литекс

20:19
Ботев Пловдив уреди Бамого за двубоя с Литекс
Новото попълнение на Ботев Пловдив Хабиб Бамого е със уредени състезателни права за гостуването на Литекс. Това стана ясно, след като жълтата карта на нападателя бе получена в клуба от бившия му отбор Донкастър.

В четвъртък французинът ще бъде картотекиран в БФС, което ще позволи на треньорския щаб да го ползва в официалните мачове, когато сметне, че Бамого е готов да дебютира с жълто-черния екип.

Междувременно стана ясно, че 700 фенове на Ботев ще подкрепят отбора в двубоя с Литекс в неделя. Поръчаните допълнително 200 пропуска от клуба свършиха за по-малко от един
ден. Така вече 500 ботевисти се запасиха с талони за очаквания с огромен интерес двубой, а освен тях близо 200 души до момента се записаха за организираната екскурзия. По този повод Ботев информира привържениците си, че повече билети в Пловдив няма да се продават. За сметка на това на градския стадион в Ловеч няма да има ограничение в броя на билетите за пловдивската публика.

В същото време записванията за екскурзията ще продължат до края на работния ден в петък, а участниците в нея ще получат своите билети за мача. Цената на екскурзията с включен вход за мача е 10 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация