Полша – Англия, загубен

11:34
Полша – Англия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 7 познати от общо 15 мача - 46.7%

► Залог на деня за 17.10.2012 г.



Стойността на евентуална победата тук за англичаните смело може да се определени като равностойна на шест пункта. Евентуална победа на Англия ще означава, че те са надвили един от най-сериозните си конкуренти в групата и то като гост. Англия спести доста сили в предишната си среща със Сан Марино и сега в твърде вероятно да бъде по-свежият тим. Някой от основните играчи на англичаните не взеха участие в домакинството на Сан Марино и сега с тяхната поява в стартовия състав вероятно мотивацията в гостуващия лагер ще бъде доста завишена. Англия спечели голяма част от интернационалните си почитатели по целия свят с победи именно в подобни малко по-завързани срещи в отделните квалификационни цикли. На големи форуми островитяните почти винаги претърпяват крах, а изграждат имиджа си предимно с безпощадна игра в квалификациите за отделните големи международни футболни форуми. Полша се представя добре, но срещу съперници от нейната класа и доста рядко има необходимото качество, за да се противопостави на по-сериозно на големите футболни сили, сред които е и Англия. Това го потвърждава и един бърз поглед в статистика. Полша е загубила 6 от последните си 7 срещу срещи днешните гости при едно реми. Един от малко значително по-стойности играчи на домакините днес - Башчиковски ще отсъства, което осезаемо ще намали съпротивителните сили на домакините. Създалите се климатични условия в Полша са доста познати за гостуващия тим и вероятно ще му предоставят дори леко предимство в игрови план. Безспорно акцента в днешния тираж ще падне изцяло върху тази среща, предвид липсата на други по-значими срещи, но изглежда и това няма да окаже значение и при подобно съотношение на силите на двата съперника 2-ката тук следва да оправдае стойността си.

► Прогноза: 2, коефициент - 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gravedigger988
18.10.2012 07:02

7 от 16 мача познати. Георги се излага нещо, въпреки, че залага на доста лесни мачове! *wink*

cubaro
17.10.2012 14:37

Объркал съм се нещо за групата.Полша,Украйна,Черна Гора,въобще не е лека,но знакът остава същия*cool*

cubaro
17.10.2012 14:28

напълно съгласен съм с горното мнение.Аз бих се подсигурил 1Х на двоен шанс също е хубав коеф.,но като цяло Х е закономерен.В никакъв случай 2,в тази лесна група Англия винаги ще е 1-ва затова не мисля че ще се напънат днес за нещо повече

mistral
17.10.2012 13:11

Троен мач, като Х е най-вероятен. Англия едва ли ще се хвърли на сто процента, по-скоро ще чака противника да сгреши. Играчите също се връщат по отборите си и едва ли ще се рискува твърде много с някоя контузия на този терен.Равенството също предполагам влиза в сметките на Ходжсън, така че е малко рисковано да се търси чиста двойка тук. Противно на Сотиров не смятам, че в този коефициент има голяма стойност. Според мен има някаква стойност във двойката на Jeonbuk, в мача който започва след малко.