Гаучосите биха Чили с голове на Меси и Игуаин (видео)

11:06
Гаучосите биха Чили с голове на Меси и Игуаин (видео)
Голове на Гонзал Игуаин и Лионел Меси донесоха победата в полза на Аржентина с 2:1 като гост срещу Чили в среща от квалификациите за Мондиал 2014 от зона Южна Америка.

Меси откри резултата в 28-ата минута, след като получи топката с пас от дълбочина и с удар от наказателното поле не остави шансове за защитата на домакините. Само три минути по-късно Игуаин реализира второто попадение в полза на фаворитите за първото място в квалификациите.

Резервата Фелипе Гутиерес вкара почетния гол в полза на Чили в последните секунди на срещата.

Гаучосите са на първо място във временното класиране с актив от 20 точки. До края на квалификациите остават още седем кръга. Чилийският тим е на шесто място с 12 точки.
В друга среща Уругвай загуби с 1:4 навън срещу Боливия. Нападателят на домакините Карлос Сауседо се отличи с хеттрик на стадиона в Ла Пас, а урусите имат 11 допуснати гола в последните си три изиграни двубоя.

Уругвайският отбор се намира на пета позиция в класирането. Ако я запази, ще може да играе в плейофите за класиране на световното първенство в Бразилия. Уругвай игра в малкия финал в Южна Африка преди две години и стана най-силно представилият се отбор от Южна Америка на Мондиал 2010.

В другите квалификационни срещи Парагвай победи Перу като домакин с 1:0, докато Венецуела и Еквадор завършиха наравно 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
17.10.2012 11:20

бате много ми е странно футболисти на РМ и Барса да се прегръщат.....не казвам , че е лошо , ама ми е странно

ryangiggs1000
17.10.2012 15:29

Рууни и Джерард също се прегръщат.Националния отбор е най-важен.Те след 5 години може и в един отбор да играят.

nikos995
17.10.2012 11:33

Какво странно има те са от една родина все пак какво от това че са от Реал и Барса *smile*