Италия – Дания, спечелен

12:30
Италия – Дания, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 6 познати от общо 14 мача - 42.9%

► Залог на деня за 16.10.2012 г.



Италия вече победи последователно два от аутсайдерите в групата след равенството с България навън. Така сега за скуадрата задача за класиране на първо място в групата изглежда доста по-лесна. За тази цел остава италианците да спечелят днешното си домакинство и това с България и вероятно няма да имат проблеми да финишират на челна позиция в таблицата. Не трябва да забравяме, че адзурите имат наглед леко домакинство на Армения, а и гостуване на Малта. За Дания наистина ситуацията ще стане доста тежка при поражение днес, но и стойностите в тяхната селекция на фона на тези на днешния съперник изглеждат значително по-ниски. В датския национален тим се състезават куп играчи от местното първенство, а легионерите са в напреднала футболна възраст и далеч от оптималното си състояние. Това се видя ясно в последния им мач в София, а и традиционната им тактика с редица центрирания към централния нападател Бендтнер, едва ли ще сработи днес като се има предвид какви защитни ще охраняват тарана. Гостите изглеждат предвидими, а и изчерпани емоционално след Евро 2012 и трудно ще могат да направят сериозни подвизи, както в предишните си кампании. Това потвърждават и резултатите от началото на новата кампания. Домакинският фактор също сериозно ще натежи и това още повече ще намали шансовете за датските играчи. Освен това гостите ще имат и някои липсващи играчи днес поради различни причини, което още повече усложнява ситуацията в лагера им. По-класните играчи на домакините поставени и в по-добри условия вероятно ще се поздравят с победа тази вечер.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.56

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimitar326
16.10.2012 18:55

аз ли4но ще играя 4ехия-БЪЛГАРИЯ;х2 италия дания;х2 полша англия;1х германия швеция гол,гол успех на вси4ки и дано в 11,00 дасе поздравим с 3 те то4ки срещо 4ехите напред БЪЛГАРИ юНАЦИ*thumb_up**thumb_up**thumb_up*

devilstar88
16.10.2012 16:17

Този мач е твърд Х за мен.
Иначе "сигурни" по мое му са: Босна, Белгия и Хърватска. Успех

zarko59
16.10.2012 14:10

предложения мач не буди никакво сьмнение е крайния изход -1; кьм него прибавям германив-швеция-1. украйна-черна гора-1,македония-сьрбия-2, успех на всички