Икер Касияс: Не съм къртица и доносник

20:34
Икер Касияс: Не съм къртица и доносник
Вратарят на Реал Мадрид и на испанския национален отбор по футбол Икер Касияс заяви, че не е редно част от медиите в испанската столица да го смятат за "къртица" в съблекалнята на Kралския клуб. Касияс каза и че не прави опити да дестабилизира старши треньора на Белия балет Жозе Моуриньо.

"Не по мое желание в последно време бях забъркан в две ситуации. Първо ме нападнаха, че не съм се радвал на гола срещу Манчестър сити. Писаха, че съм тъжен, а след това, че не подкрепям своя съотборник Кристиано Роналдо. Всички знаят, че обожавам как играе Кристиано. Някои дори ме обявиха за доносник, който изнася нещата от съблекалнята пред обществеността", написа Икер Касияс в своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

"Също така не е точно, че Моуриньо и аз не се разбираме. Изключително го уважавам, той върна Реал на пътя на успеха", написа Касияс и допълни, че е вече 13 години в Реал Мадрид и че няма смисъл да го обвиняват за разбиване на отбора.

Икер Касияс е и рекордьор по броя изиграни мачове за испанския национален отбор - 141 мача. Утре в квалификационния мач за Мондиал 2014 срещу Франция стражът на Реал Мадрид по всяка вероятност ще запише своя 142-ри мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
16.10.2012 03:45

Те пари имат не ги мисли ще си купят сирене... явно нямаш такива приятели и не можеш да разбереш какво е "приятел"!!!

ryangiggs1000
15.10.2012 21:54

Чудно ми е Икер,защо им показва такъв респект на каталунците?Къдравелко да се е изказал ласкаво за Реал?Приятели са с Шави ама приятелството си е приятелство,а сиренето с пари.

Fabregas_boy
16.10.2012 16:44

Да,Пуйол,Шави,Иниеста също са се изказвали ласкаво.Обаче заради ла*на,като Моу,Алвеш,Бускетс,Педро,Пепе и т.н. я има тази футбола омраза.

BerbaTheBest
16.10.2012 09:42

Много малък човек си ако мислиш така наистина!*thumb_down**erm*