Анчелоти: Искам да взема Де Роси в ПСЖ през януари

18:31
Анчелоти: Искам да взема Де Роси в ПСЖ през януари
Наставникът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти призна, че през януари ще направи опит да подпише с Даниеле Де Роси от Рома.

Както е известно, в началото на сезона юношата на вълците преподписа в родния си клуб и в същото време отказа изгодна оферта от Манчестър Сити.

В последния месец обаче Де Роси е в обтегнати отношения с треньора на Рома Зденек Земан. В последния мач на римляните от Серия А срещу Аталанта Земан остави Де Роси извън състава.

"Бях учуден от този факт. Не знам със сигурност какво става в съблекалнята на Рома, но е несериозно да се говори, че Даниеле е показал нелоялност към клуба. Той е изключителен професионалист", коментира Анчелоти в ефира на радио "Monte Carlo".

"Де Роси е страхотен футболист и е нормално ние да се опитаме да го привлечем. За момента пазарът е затворен, но ще направим опит през януари", разкрива Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neooo_1995
15.10.2012 21:54

Да забрави за Роси.Роси е верен на Рим.Голям човек!Шапка му свалям ,за това което направи това лято.Отказа чувалите с пари от страна на Сити и остана в отбора на СЪРЦЕТО си.Респект към такива играчи.*smile*

Messi9818
15.10.2012 20:04

е той ако иска да купи тоя състав и тва е ..вратар:Касияс....защитници:Алба,Рамос ,Пепе,Иванович....халфове: Шаби Алонсо,Хави,Иниеста..нападатели : КР7,Меси и Фалкао Торес или Ван ПЕРСИ**wink* просто само с трансфери се убива футбола