Кавала – Трасиволос, загубен

14:42
Кавала – Трасиволос, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 6 познати от общо 13 мача - 46.1%

► Залог на деня за 15.10.2012 г.



След като пострада жестоко от корупционния скандал Кавала изглежда бавно започна да крачи към ново завръщане сред най-добрите тимове в Гърция. Въпреки, че домакините се намират извън елита, те имат доста чужденци в селекцията и недвусмислено подсказват за намеренията си. До момента те изиграха 4 мача, от които в 3 бяха гости. В единственото си домакинство до тук те завършиха 0:0 и днес ще имат чудесна възможност да вземат първа домакинска победа срещу посредствен опонент. Трасиволос е с общи показатели 0-1-3, като е загубил и двете си гостувания от началото на сезона. Тимът е с ясно изразени слабости, които най-често се проявяват във визитите му. Трасиволос предимно се бори да не изпадне от този ешелон, а изминалия сезон записа 10 поражение в 17 визити. Кавала почти сигурно ще се опита да се намеси в битката за плейофите, а това, че до сега тимът е бил домакин само веднъж и не спечели въпросната среща, все още не е хвърлило необходима ясното около неговите амбициозни намерения. Двата съперника не са се срещали в последните години поради обективни причини, но липсата на скорошни впечатления едва ли ще попречат на домакините да направят всичко по силите си, за да запишат победа днес.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

just_19
16.10.2012 05:39

И аз го бях пуснал тоя мач ама ме издъниха.....Абе тия забутани лиги са много нагласени........Няма смисъл да ги прогнозираш

skubidu3
15.10.2012 18:12

"След като пострада жестоко от корупционния скандал Кавала" Хиляди благодарности за това изречение, то показва че мача ще се спре на висок коефициент. Благодаря г-н Сотиров!!!

mistral
15.10.2012 18:28

Хм, интересна трактовка*smile*, не се замислих, ако го беше постнал малко по-рано щях да постъпя малко по-другояче. Сега взех Кавала и Русия19 и малко преди изравняването покрих на 9, но от алчност само залога, не и печалбата. Сега съм зеро. Е, можеше и по-зле.

mistral
15.10.2012 15:11

Днес нямаше нищо да играя, ноо . . .*smile* Ще отделя около половината от пенсията за този мач. Кавала - шампион *cup*