Боби Михайлов: Ще към доволен и на равенство, дано възходът ни да продължи

11:49
Боби Михайлов: Ще към доволен и на равенство, дано възходът ни да продължи
"Надявам се възходящата линия от първите три мача да продължи и утре при гостуването ни с Чехия. За мене е важното да не губим мача, всяка точка е важна. В този смисъл, ще бъда
доволен и на равенство, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов преди заминаването на българската делегация за Прага.

Като 2-и в група В и с 5 точки актив българският национален отбор по футбол замина за 4-ия си мач от кампанията.

"Мисля, че макар и с мач по-малко, домакините също не бива да са спокойни. Ако не ни бият, ситуацията ще се усложни и за тях, допълни президентът на българската централа. Наистина,
Чехия е традиционно неудобен противник за българските отбори. Но се надявам, че утре нашите момчета ще променят тази традиция.

По ирония на съдбата, последната победа на българския национален отбор срещу този съперник е от 1988-а година и идва след попадение на селекционера Любослав Пенев. Тогава нашите печелят с 2:0 срещу Чехословакия в контролна среща.

Шефът на БФС пак се върна на срещата с датчаните, завършила 1:1, като допълни, че БФС е пуснало жалба срещу съдията. Михайлов продължава да твърди, че изгонването на Иван
Бандаловски е несправедливо.

"Не може в 30-ата минута на такъв важен мач да вдигаш червен картон. Още повече, че до момента не беше показан никакъв картон, каза още Михайлов.

По жалбата на датчаните за расистките скандирания във футболния съюз очакват решението на ФИФА. Най-вероятно обаче глобата ще бъде доста завишена, тъй като това е четвърти случай на протест от страна на гостуваща делегация в рамките на година и половина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация