Пенев: Надявам се да се върнем с три точки

11:23
Пенев: Надявам се да се върнем с три точки
"Всичко е наред, пътуваме с пълна група за Прага. Остава ни още една тренировка, а утре е мачът. Надявам се да се върнем с точки и то не 1, а 3. Очаква ни сериозен и тежък мач, мачът срещу още един от участниците на последното Европейско първенство", каза пред журналистите на Летище София селекционерът Любослав Пенев.

Попитан как ще подходи българският отбор в четвъртия си мач, който е и първи като гост, Пенев заяви: "Няма да има кой знае каква промяна в стила ни. Ще се опитаме да играем до
противниковата врата, към каквото се стремим винаги. Лично аз съм спокоен за този мач, а мисля и футболистите са спокойни и уверени.

"Задачата ни е да постигнем това, към което се стремим. Знаем, че не играем срещу случаен противник. Не мога да сравнявам Чехия и Дания, защото това са различни отбори като
стил. И щом са били участници на Европейското първенство, значи са силни отбори. Очаквам да се получи интересен сблъсък на терена.

На въпрос дали ще отговори на колегата си от Чехия Михал Билек, който смята, че България няма да бъде препятствие и чехите ще спечелят лесно, Пенев само заяви: "Без коментар.
Нормално е треньорът на Чехия да защитава своите си футболисти".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

metallingus
15.10.2012 15:46

Победа и пак победа !!!! Любо - реставраторът на българския футбол!!