Гаутиод - Одеволд, отменен

13:07
Гаутиод - Одеволд, отменен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 6 познати от общо 13 мача - 46.1%

► Залог на деня за 14.10.2012 г.



Този мач смело може да бъде определен като една страхотна скрита оферта за днешния днес. С победа гостите ще се изкачат на втора позиция в таблицата, което ще означава място в плейофите и борба за промоция и то само два кръга преди края. След вчерашната грешка на прекия им конкурент Лундс, днес Одеволд е задължен да материализира усилията си от целия сезон. В рамките на изминалата кампания днешните гости отново бях част от битката за промоция, но не успяха да се преборят, но този сезон изглежда, че тя е твърде близо до тях. Одеволд е в поредица от 7 поредни победи и 11 последователни мача без поражение. Домакините са новаци в дивизията и заемат последното място в класирането. Те имат шанс да се спасят от изпадане, но шансовете им са изцяло теоретични. Това показва и статистиката от последни им срещи. В най-скорошните си 10 мача те записаха 9 поражения и трудно могат да сравняват моментните си възможност с тези гостите. Одеволд победи през този сезон веднъж вече този съперник, а е спечелил и всички мачове в исторички план с Гаутиод. Предвид значението на трите точки днес за гостите и очевидното им превъзходство, очаквам те да напуснат терена след това си гостуване като вече втори тим във временното класиране.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.50

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan75
18.10.2012 19:46

Играл се е -0:1 -познат !!!Чакам феновете на СПЕЦИАЛИСТА да започнат да го хвалят,че нещо взе да познава по–вече от обичайното за него.

Shmarky
14.10.2012 23:08

Еми и аз да му видя прогнозата ще се стресна за отбора си и ще направя всичко възможно за да отменят мача ! *lol*