Шави: Никой няма да помни Моуриньо, той практикува антифутбол

11:17
Шави: Никой няма да помни Моуриньо, той практикува антифутбол
Плеймейкърът на Барселона Шави Ернандес заяви, че стилът на Жозе Моуриньо няма да остане в историята, защото отборите, водени от Специалния, практикуват само антифутбол.

"Нямам нищо против Моуриньо. Засякох се с него за цели три години, когато той беше преводач в Барса. Но неговият стил няма да остане в историята. Ние никога не целим нещо подобно. Това, което Жозе прави, е да спекулира и да бъде анти-Барса. А това си е антифутбол", коментира Шави в ефира на радио "Catalunya".

"Безспорно Лионел Меси е най-добрият футболист, който някога е съществувал. Няма смисъл да се правят сравнения между него и Кристиано Роналдо", отсича Шави.

"Тито Вилянова ме изненада, защото е много подготвен и има ясни идеи. Философията на Барса остана незасегната, но новият треньор има различни тактически виждания. Трябва да си призная, че Гуардиола ми липсва. Той беше моят пример за подражание", казва още Ернандес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladura307
15.10.2012 09:31

Роналдо + Меси < Зинедин Зидан.

killerstash__
15.10.2012 14:46

Ко му давате минуси ве Пе*алчета! Вчера сте родени.вземете поснете клин на Зизу и решете ! И ако пак мислите,че Меси е по-велик от Зизу е(ете си мамата ! А за КР7 Да не говорим !

Zaku
15.10.2012 02:04

"Безспорно Лионел Меси е най-добрият футболист, който някога е съществувал.АХААХАХХА този е забавен не сам фен на Роналдо но Меси далеч не е най-великия

messyfan
14.10.2012 23:53

Гледал съм интервюта на Шави в Испания и познавам стила му.Той никога не е дал дори едно провокативно интервю.Смело мога да кажа,че това интервю не е негово и отново някои недоброжелатели успяха да сътворят пълна какафония тук.Вярвайте им,аз обаче не вярвам.

killerstash__
14.10.2012 19:17

Много мразя такива фенове : Станали фенове на Барса,Ман.Утд или Реал заради :
Меси,Бербо и Роналдо ! *angry**angry**angry*

catalan
14.10.2012 18:36

До коментар [@comment 1191295] от [@user Marto17]:

Голям виц *lol* Ако само Меси беше излязъл от школата на Барса, то е достатъчно да се нарече по-добра от вашата *lol*

geg
14.10.2012 20:06

Не разбирам кому е нужно да се доукрасяват нещата до наивност. Меси е забелязан като изключително талантливо дете в Аржентина. Баща му не го е завел от квартала в Барса. Било му е предложено да се преместят в Барселона и Меси да се подготвя в Барса срещу поемане разходите за лечението му. Ако баща му разполагаше с пари можеше да откаже - за да остане в Родината си при роднините и приятелите, или за да наблегне първо на ученето повече от футбола, например. Добре, от Барса са били находчиви - направили са предложение, на което не може да се откаже. И Барса са спечелили от това - най-вече пари. Спечелили са и Меси и семейството - за радост, не само пари. Спечелихме и ние като зрители. Хепи енд. Ама да си внушавате, че Барселона не са професионален клуб, а благотворителна организация на благородни девици е доста наивно. Примерът с Меси не е най-удачния за школата - все пак те го вземат вече открит за футбола от друга школа (Нюелс Олд Бойс) Иначе школата на Барса има десетки кадри изцяло собствено производство и Шави е един от тях...

Neooo_1995
14.10.2012 18:51

Да то затова всяка година дюш на Реал цепят малките на Бс във всички възрастови групи.Това ,че Бс им дава е друг въпрос ,затова шапка им свалям.Лично аз предпочитам да се налагат юноши в отбора ,но докато Перес е на влас едва ли ще стане факт.Юноши на Реал има в цяла Испания.Има в Португалия,Италия вече дори и Англия.Изброй ми 5,6 играча ,които са юноши на Бс които са далеч от Бс.Рейна,Артета,Къркич други ,че не се сещам?Помогни ми?

John_Jameson
14.10.2012 17:34

А ако наистина Шави се е изразил точно така, както е преведено от Уинър, само мога да кажа че не му отива да говори по този начин ............. да Моуриньо може да е с много гаден характер, но като треньор има и ще има със сигурност още много големи успехи, независимо дали ще е с Реал или с някой друг клуб !!! *wink*

John_Jameson
14.10.2012 17:29

Чави: Моуриньо не може да влезе в историята

"Моуриньо не успя да се впише в играта на Барселона, каза Шави. Аз се отнасям към него много добре, нали Жозе прекара три години в нашия отбор. Но футболът, който той изповядва, не ни подхожда. Той обича да изчаква и да действа на контраатака. Не мисля, че Моуриньо с такава игра ще влезе в историята". Това пише в един друг спортен сайт ... Ако някой може да даде текста на Испански да преведем квото може на Google, *lol* та да разберем за какво точно става дума *tongue*

CMD
14.10.2012 17:29

То и шляфи никой няма да го помни.

el_elbarca
14.10.2012 16:55

Безспорно Лионел Меси е най-добрият футболист, който някога е съществувал. Няма смисъл да се правят сравнения между него и Кристиано Роналдо", отсича Шави.
така е и със порто и със интер играеше със по 11 човека във защита

macolata
14.10.2012 16:33

1 мога да кажа Барселона като направят 9 шампионски лиги и да са спечелели повече пъти първенството във Испания тогава можем да си говорим , че са на нивото на Реал до тогава мога само да ви кажа , че колкото и да коментирате тъпите ви каталунци нищо няма да постигнат като меси вече одъртее и го няма независимо добрата школа верно Реал пари дават луди но се мъчат да градят нещо и да мачкат наред ... Докато Барса се изхвърлят като чикии на мокър пясък и както казах като ни стигнете титлите тогава коменитрайте а не 1 път сте били със 5 на 0 и само това пишете смешници научете се 1 път завинаги , че и Реал са били със по 3 4 на 0 Барса и тогава пишете и не са правете на голяма работа , защото всичко е до време !!!

BerbaTheBest
14.10.2012 18:07

Това за одъртяването не бе сериозно, просто пичът под мен беше писал, че Меси ще остарее и просто припомнят, че Роналдо е по-големият от двамата. Иначе спор няма, че Роналдо и на 31-32 пак ще прави същите магии! А и за политиката не съм много съгласен - млади играчи не, развити - да!*wink**thumb_up*

ivanrealmadrid1
14.10.2012 17:17

Така. От къде реши кой след колко време се маха ?роналдо няма да одъртее толкова бързо (знам че така ти се иска) и дори да се махнат и двамата нищо няма да се промени. Повярвай ми няма да се мъчим на 1/8 финали и титла ще имаме всяка година. Да и аз си подкрепям и защитавам отбора и не си мисля че нито барса нито Реал ще затънат , нормално е всеки отбор дори реал и барса да имат слаби периоди ( и на реал и на барса се е случвало) специално в момента и двата отбора са в голям възход. Никой не отрича че голяма част от отбора ви е от школата в което няма нищо лошо , но с какво Реал са по слаби с тяхната различна клубна политика която е да привлича млади таланти.

BerbaTheBest
14.10.2012 16:50

Нещо се бъгна.*joking* Наще са бели кахъри! Моуриньо след 1-2 се маха от Реал(М), както и Роналдо, защото ще "одъртее". Тогава какво правите? Пак ще се мъчите на 1/8 финалите в ШЛ и ли пък ще чакате 2-3 години за титла. Всички сме фенове на отборите си и ги защитаваме, но поглеждайте от време на време обективно и не си мислете, че Барса ще затъва, а бъдещето на Реал (М) ще става още по-розово. По-скоро обратното ще стане! В момента сте зависими от Роналдо и Моуриньо, но както писах по-горе те ще се махнат до няколко години! Сега ще ми кажете, че ние сме зависими от Меси и донякъде от Вилянова, но помнете, че ние сами си произвеждаме играчите и треньорите, а не чакаме като вас някой да изскочи и да ви спаси! Айде със здраве!*wink**thumb_up*

BerbaTheBest
14.10.2012 16:41

enjo2
14.10.2012 16:02

*lol**lol**lol* направо шави много ме изкефи много е прав наистина с този анти стил може и да печели обаче шави му казва по заобиколен начин че само смешните и жалките отбори играят по стиал на МОУ или още казано "специалния" или по правилно "единствения" *beer*

holigan4e
14.10.2012 14:41

Не , че нещо , ама Мяу е постигал требъл , носител на ШЛ с доста отбори. Където ходи отборите възкръсват.......Шави please shut up !!!

MaLkO_LuD94
14.10.2012 14:34

До коментар [@comment 1191181] от [@user zipovic]:

Не плюя по РМ защото са много велик клуб може би най-великия но по някога го правя защото ми писва във всяка тема да чета изказвания от сорта ''Уефалона, Платилона, Съдиите ви бутат, Симуланти, Ако не бяха съдиите купа нямаше да имате, Гнома,Чеп , Дано Меси си счупи крака'' и тн... да не изброявам *wink* Просто има фенове които се занимават само с това да плюят по Барса и изнервят обстановката *wink*

MaLkO_LuD94
14.10.2012 14:19

Плюете и то много не спирате да серете по Барса което е смешно *smile*

ivanrealmadrid1
14.10.2012 14:25

ти когато няма какво да кажеш, друго освен това изречение няма ли да измислиш

extol
14.10.2012 14:11

Eй, от българина по-голям циганин няма! Може ли цял свят да признава нещо, а само българската паплач да си реве, че е обратното. Миши народ - миша държава! Само знаете да плюете на ум, пред приятели и в интернет! Барселона не е най-добрия отбор, Испания не е най-добрия национален отбор, Бербатов не е играч и става само да търка скамейките! Не са ви учили в подобията на училища и малоумните ви родители на смирение, реализъм и най-важното интелект! Ега си изгниете в цялата си пристрастност, злоба и завист! Миши народ!

Notlike
14.10.2012 14:36

extol, искам само да знаеш, че заради такива като теб сме на това дередже в момента. Готови сме да лижем чуждия задник, за да ни е добре, но не сме готови да се изправим лице в лице с истината.

skubidu3
14.10.2012 14:32

Като не ти харесва в България, отиди в Турция да ти спукат хемороидите, че явно тук няма кой да те начеши. Такива насрани, ебани и незадоволени циганско-турски дупенца по добре да не си отварят вонящите бузки.

zipovic
14.10.2012 14:21

а и БЕРБОТОВ си е един от най-добрите ФУТБОЛИСТИ не само МЕСИ и РОНАЛДО могат да се сравняват те са идоли на вси4ки деца и възрастни но за мен берба си е ВЕЛИК за6тото сам БУЛГАРИН но нормално един циганен да обижда бербатов 6тото няма от ромски произход футболисти и тва ви боли сигорно нз все пак

zipovic
14.10.2012 14:16

под думата ИНТЕЛЕКТ *lol* знае6ли какво озна4ава ? ако теб в ДСК-то се са те у4или и родителитети не са те възпитавали нас тва ко ни бърка ? аз не отри4ам 4е барса са един от най добрите в света това е ФАКТ но има едно НО фен сам на РЕАЛ *wink* а това 4е ти си фен и на барса и мисли6 4е ние плуем на ОТБОР който е ставал 21 пъти 6ампион на страната си и 4 пъти в най престижния Турнир вестоко се ЛЪЖЕ6 *wink*

Jeykab
14.10.2012 14:03

[@link http://www.vbox7.com/play]*lol*4bfcbf822
Ето я голямата* барца... без коментар... ето това е антифутбол!

zipovic
14.10.2012 14:02

признавам си който е написал тая статия си го бива много 6тото накара феновете на Барца и Реал да по4нат да се дразнят.
1-во----6ави не го е казал
2-ро----Жозе си практикуво и красив и атрактивен и на контри залага въоб6те вси4ко което иска да гледа един фен от отбора си
3-то-----Тази седмица няма ма4ове поради факта 4е 2014-та год има СВЕТОВНО което вси4ки го о4акваме с нетарпение да Запо4не и да гледаме най красивите двуной
4-то----- УИНАР просто се ГРЪМНЕТЕ НЯКАДЕ И СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ 4е дразните ВСИ4КИ

ryangiggs1000
14.10.2012 14:02

ЕХЕХХЕЕ,щом е анти-Барса е анти-футбол.ЕХЕХЕЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕЕХЕХЕХ видиш ли пасчетата на 2 метра и търкалянето по терена е футбол?Нека всички преклоним глава пред отбор "ХОБИТ".

ryangiggs1000
14.10.2012 13:59

Тука келешата пак наизлязоха.Вярвайте си,че Валдес е голям вратар,че Кройф е най-великия и че тия три ШЛ щяхте да ги имате без съдиите.Ама я припомнете кой е отбора на 20 век?А за треньорите.Сигурно ЧЕП като е взел две ШЛ с яките съдийски аванти е по-голям от САФ?Какъв САФ той и от Бекенбауер е по-голям,щото има по голям процент на победи в дербитата с Еспаньол.

overdrive
14.10.2012 13:51

Моу е добър не треньор, дори велик и ще се говори за него дълго време.... обаче това че всички в уинър негови фенове го хвалите с това че е спечелил ШЛ с Порто вече става глупаво! По-добре намере от някъде гледайте повечето мачове от ШЛ 03/04 (не само на Порто, а на всички големи отбори) и вижте за какво става на въпрос (ако някой тук по-стар ги е гледал се извинявам, но коментара не се отнася към всички).

cartoonnetwork
14.10.2012 13:47

Какво давате някакви клипове ?!
Че Барселона са вземи няколко мача с резултат 3-4-5 гола ?!

Ето [@link http://vbox7.com/play:0e3af9b4d7] садвайте !

Raul9520
14.10.2012 13:46

Сезонът е 2006-2007 казвам го ,защото повече от вас фенове от 2008.

cartoonnetwork
14.10.2012 13:48

Точно даже 2008 им е много. половината тук са фенове от както Барселона стана отбор, от както имат звезди в отбора.. Преди това сигурно са били от друг първенец *cry*

Raul9520
14.10.2012 13:45

За всички фенове на Бс едвали помнят [@link http://www.dailymotion.com/video/x27x89_real-zaragoza-real-madrid-fc-barcel_sport] последен мач в шампионата. 2 мача един шампион.Гледайте!

Raul9520
14.10.2012 23:18

Дай ми отворко ,чакам?

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 22:11

Да не ти давам аз клипове с излагациите ви срещу Тенерифе в последния кръг...

Raul9520
14.10.2012 13:35

До коментар [@comment 1191134] от [@user catalan]:

И какво значение има дали е без значение.Вижда се колко си фен и ти.За един истински фен едно Ел Класико е повече от мач разбираш ли палячо?

Crissstiano
14.10.2012 13:20

Никой няма да помни Моуриньо - доста смешно изказване от страна на Шави, имам чувството,че и сам не си вярва,а просто се опитва да създава напрежение !

ivanrealmadrid1
14.10.2012 13:17

повечето от феновете тука на барса мразите реал а не обичате барселона, жалко че хората си мислят че всички са като вас

Raul9520
14.10.2012 13:15

Влизате и си избивате комплексите.Типично българска работа ,ама типично.Но какво да се прави ,това е България бъдещето на тази красива държава е ужасно......Жалко наистина.....

Raul9520
14.10.2012 13:13

Абе лапенца какво ми се хвалите с тия резултати.Вижда се откога сте фенове от 3,4 години.

Raul9520
14.10.2012 13:02

Не знам дали стилът му ще се помни ,но успехите които има никой не може да ги отрече.Той вече е в историята.

fen_na_juventus
14.10.2012 12:30

Специално за всички фенове на Реал Мадрид *beer*

[@link http://www.youtube.com/watch?v=8ilVfl1Bk6k]
[@link http://www.youtube.com/watch?v=O7NIZifWVqU]
[@link http://www.youtube.com/watch?v=yHPGC9pTE6M]

Дано ви харесат клипчетата *cool*

killerstash__
14.10.2012 19:18

Горкичкият фен на дузпентус от 1 година и се връща 10 години назад !

John_Jameson
14.10.2012 15:36

Невероятни видеа ! Особено 1-вото ! *tongue*

ivanrealmadrid1
14.10.2012 15:34

моли се сега ние да не ви хванем щото разгрома не ви мърда и ако си тръгнал да се заяждаш спри защото всеки знае за черното тото в италия и как го ядохте в серия Б

Marto17
14.10.2012 15:29

и сега ще ги биете сигурно. с 3 мача история не се гради РЕАЛ МАДРИД винаги са били по велики от твойто тотоОтборче.

fen_na_juventus
14.10.2012 15:08

Дузпентус, дузпентус ама където ви хванем все ви .... *joking* [@link http://www.youtube.com/watch?v=oWY5rXQslt8] [@link http://www.youtube.com/watch?v=U8ElLzQm0Nw] [@link http://www.youtube.com/watch?v=LFP1BAJbxQ8&feature=related]

killerstash__
14.10.2012 13:16

За феновете на дуспентус : Един среден пръст в гъза ! Добрече дойде Конте,че да урежда мачове оли*офрен !

MaLkO_LuD94
14.10.2012 12:27

До коментар [@comment 1191081] от [@user Marto17]:

Вие феновете на Белия Клозет хич не сте заблудени щом го смятате за по-велик от Исус Христос

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 12:30

Да не говорим, че той е срамно петно в историята на Реал - единственият им треньор със 7 загуби от Барса.

zvmgb
14.10.2012 12:26

От вас може да се забрави щото ви пръска задниците обаче от други няма да се забрави *smile*

Unbeatable_fen
14.10.2012 12:26

Моуриньо е велик! Надали САФ или Гуардиола може да спечели ШЛ точно с Порто...Едно е да спечелиш ШЛ с Реал,Барса,Ливърпул,байерн друго е с Порто ! Надявам се да сте ме разбрали какво намеквам

MaLkO_LuD94
14.10.2012 13:43

И какво стана 2011 ???

Raul9520
14.10.2012 13:33

И какво като не можем да минем 1/8?2011 нали знаеш кво стана отворко?Аз не мълча ,нито отричам като вас фенчетата на Бс.

MaLkO_LuD94
14.10.2012 13:21

Може да ти се иска да е така ама НЕ

ivanrealmadrid1
14.10.2012 13:18

искаш да кажеш рязали са противниците на барса

MaLkO_LuD94
14.10.2012 13:17

Как да ти дам като вие не можете да минете 1/8 финал бе *lol* Гледаш че били подпирали Барса а като ги режат защо мълчиш ааааа ???????????????

Raul9520
14.10.2012 13:12

По тая логика си много тъп.Дай ми пример за подпиране на Реал в Шл(елиминации).Дай да те видим?Чакам джудже?

MaLkO_LuD94
14.10.2012 13:10

Да бе знаем тия 3 ШЛ са на съдиите не на Барса *wink* По тая логика вие нямате ШЛ *lol* Престанете с тия съдии излагате се до кога ще се оправдавате с това ???

Raul9520
14.10.2012 13:07

Ти ли ще ми говориш за съдийска подкрепа бе.Имате последните години 3 Шл и трите с мега подпирания ай скрий се нагъл си..

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 12:31

Порто на няколко пъти бяха получили съдийска подкрепа 2004-та, първо срещу Манчестър Юнайтед, а след това срещу Депортиво Ла Коруня.

izzotzade
14.10.2012 12:05

Koментара ми не беше за тук,извинявам се.

ivanrealmadrid1
14.10.2012 12:03

моу - порто - уефа порто - шл челси - всички възможни турнири в англия интер -шл + още в страната реал - ла лига купа на краля , да не говорим за домакниската му серия без загуба от 2004 която продължи някъде 6-7 год може и да бъркам и държи още куп рекорди да това е антифутбол

izzotzade
14.10.2012 12:01

Не съм казал,че си го казал,поне не директно. Просто обобщавам,защото ми писна да чета всичките кусури където намирате на единственият ни реализатор. Далглиш винаги ще бъде легенда,но това не значи,че никога не е правил грешки. Коренно различни неща са.

MaLkO_LuD94
14.10.2012 12:01

Ще остане в историята но той наистина практикува антифутбол *thumb_up* Направи половината играчи на РМ пълни рендета дори от страх им забранява да са приятели с играчите на Барса *thumb_up*

ivanrealmadrid1
14.10.2012 12:05

кой е направил ренде бе ? накой е забранявал да бъде прител ... спри с подобни изказвания излагаш се

amet_95
14.10.2012 12:01

не е намерйл точно кой щте забравят

ali7oOo1994
14.10.2012 11:59

Антифутбол = 122 гола в Ла Лига за 1 сезон
Представям си ако играят офанзивно и ''красиво'' *confused*

barseloneca1899
14.10.2012 11:57

Да прав е видяхме Шмелси да го практикува тоя Анти-футбол и Интер и те го умеят *lol*

ivanrealmadrid1
14.10.2012 11:56

ако моу практикува антифутбол то какво остава за другите треньори хахаахах да кажеш такова нещо за треньор като не го е смешно

Marto17
14.10.2012 11:55

МОУ си е най големия! и да давате минуси жалки фемчета на УЕФА, НИЩо няма да промените

ivanrealmadrid1
14.10.2012 11:48

нормално е противника да не го харесва иначе моу го обичат феновете на поне 4 големи отбора

catalan
14.10.2012 11:44

Прав е Шави, тоя палячо Моуриньо няма как да бъде запомнен, пикае кръв след като Челси спечелиха ШЛ без него. Той искаше да се върне и да я спечели, ама не му се получи на жалкаря.

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 12:09

Колкото и такива снимки да ми показваш(а тази е след корнер, напълно нормално), ние отново ви убихме, дори и с 8 точки назад, преводачът се напикава от Барса, дори и с човек повече преводачът се напикава от Барса, дори и да е повел 3:1 в първи мач, той пак се напикава от Барса, слага Сами ляв бек. Жалка история, мислех си че в Реал(както и в повечето испански отбори) атакуващият футбол е неизменна ценност, но, уви, страхливият преводач, напикаващ се от Барса, развали и това.

Marto17
14.10.2012 12:02

[@link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4639448394817&set=o.119346454805394&type=1&theater] mnogo nasrani ahehaehah celiq otbor..

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 11:58

Аз не съм казал и думичка за антифутбол, интересно защо си помисли така. А когато вие вкарате 190 гола във всички турнири без съдиите да ви подкрепят(вие и със съдии не можете(!)), тогава ще говорим. Лесно е да вкарваш 5 голчета на Гранада, с две дузпи на гел-а и червено картонче за симулация на Ди Мария... Но когато играете срещу Барса, пак ще пикаете в наказателното, ако ще и с 18 човека повече да сте.

Marto17
14.10.2012 11:52

анти футбол? когато тея 'богове' от Уефалона ми вкарат за един сезон В ЛА ЛИГА 120 ГОЛА. тогава да ми говори за анти футбол.

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 11:49

Нима? Барса направи рекорд за вкарани голове във всички турнири - 190, с 20 повече от отбора на Франко.

Marto17
14.10.2012 11:45

само това Откакто Моуриньо е в Испания, с неговото "катеначо", всеки сезон Реал Мадрид вкарва повече голове от ултра модерния, красив и атакуващ стил на Барселона )))

golokuche
14.10.2012 11:36

Моуриньо сие голем провокатор и е супер анти тип

Отговор
:
12
plamenchooo
14.10.2012 11:32

Интересно, че на статията, в която Ибрахимович казва, че Барса е посредствен отбор всички го обиждаха, а сега в тази, в която Шави обижда Реал и Моуриньо и хвали Меси никой няма да му каже и дума...

cartoonnetwork
14.10.2012 11:56

Как да го обиждат като са пасивни фенчета на Барселона , тоест им са фенове от период 3-4 години я има я няма.. А това че Жозе Моуриньо няма да остане в историята и че практикува антифутбол е доста нагло и смешно изказване от страна на Шави Ернандес !

MaLkO_LuD94
14.10.2012 11:37

И как по-точно обижда Моуриньо и Реал ???

NeadeL
14.10.2012 11:32

Тоя Шави за какьв се мисли че говори така против най - успешният треньор заедно сьс САФ .
По скоро света след години няма да помпи кой беше Шави , отколкото ще забрави кой е Жоже Моуриньо !

Отговор
:
14
Raul9520
14.10.2012 13:10

Как няма да го мразят брат.С Челси ги би ,с Интер също ,със Реал ги свали от трона и качи Реал там където му е мястото.Те умират от злоба.

ivanrealmadrid1
14.10.2012 13:09

хаха в кой днешен отбор няма пари , а за съдии е смешно точно ти да говориш и гледам само за жозе плюеш а нищо не казваш за страхливеца гуардиола който при първа възможност избяга от барса. жозе е велик и това са го признали хиляди фенове по света интересно защо само фенове на барса ( в случая "фенове") го хулят. само защото е треньор на реал го мразите

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 12:37

С тази разлика, че титлите са покрити с европейски успех, а когато преводачът направи Брюж финалист в КЕШ, тогава със сигурност ще бъде признат. А неговите успехи са в клубове, в които има пари(Интер, Челси, Реал) и в които има съдии(Порто, Интер, Реал). Когато направи национален отбор успешен, тогава ще бъде признат. Там имаш група от 25 играча и не можеш да купуваш други, ще си проличи посредствеността му като треньор.

rusanovhr
14.10.2012 12:32

Аз не виждам с какво Ернст Хапел е толкова по-успешен от Моуриньо. Все пак не може да сравняваш титлите в Белгия и Австрия с титли в Италия, Англия и Испания. Единственото нещо, с което може да се гордее повече е сребърния медал от Световно Първенство, но все пак Моуриньо има време за това.

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 11:51

Красиви думи за човек, който не е носил и една шампионска лига на Реал и заличава ценностите на клуба.

Johan_Cruyff_14
14.10.2012 11:49

Най-успешният треньор е Ернст Хапел.

Livepool_fan
14.10.2012 11:36

И двамата ще бъдат дълго помнени. Шави е истински гений, а Моуриньо е един от най-добрите треньори в света.

x0rx10
14.10.2012 11:30

Съмнявам се Шави да го е казал това.

geg
14.10.2012 19:26

Нищо чудно и да го е казал, но не го е измислил. Измислили са го PR-те. Футболистите (а и треньорите, повечето от които са бивши футболисти), с мноого малки, изключения въобще не са по приказките и мисленето, по обясними причини. Класните играчи има кой да ги учи да "вържат два лафа", но и с това не се прекалява, да не се пречи на футболните им изяви... Така че какво рекъл този от Реал или онзи от Барса, не би трябвало да се приема като чиста монета... От време на време някой като Балотели е простосърдечно искрен като пита: Че защо ми е библиотека? Е, понякога се мярка и някой като Сократес...

fen_na_juventus
14.10.2012 11:29

Прав е Шави!!! *thumb_up*

Отговор
:
16
Chelsea_FanBlue
14.10.2012 12:22

Абсолютно! Кой ще помни мениджър направил шампиони: Порто, Челси, Интер, Реал М...?!? Това се забравя!