Лудогорец и Рапид Букурещ сътвориха зрелищно равенство в Разград (снимки)

19:18
Лудогорец и Рапид Букурещ сътвориха зрелищно равенство в Разград (снимки)
Шампионът на България по футбол Лудогорец и първодивизионният румънски отбор Рапид Букурещ завършиха 2:2 в контролен мач, игран на стадион " Лудогорец Арена".

В 13-та минута Александру Йоница се възползва от грешка в защитата на домакините и с точен удар изпрати топката в мрежата на Урош Голубович за 1:0 в полза на Рапид. В 26-та минута отново грешка на българския отбор стана причина за нов гол във вратата на Голубович, като негов автор бе македонският футболист на румънския отбор Ильоски.

В самия край на първото полувреме бразилецът Жуниор Кишада получи топката в наказателното поле на гостите, освободи се финтово от румънски защитник и намали резултата на 1:2.

Българският отбор стигна до равенството в 87-та минута, когато влезлият като резерва играч от Кот д'Ивоар Франк Гела със силен удар с левия крак от границата на наказателното поле изпрати топката в мрежата на Албуц за 2:2, при който резултат прозвуча и последният сигнал на главния съдия Ахмед Ахмед.

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев започна със следния стартов състав: Голубович, Шоко, Моци, Мантула, Витиня, Костадинов, Бургзорг, Бакалов, Александров, Безяк, Кишада. По-късно в игра влязоха Иванов, Гела, Кейсара и Барт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация