Джовинко отговори на критиците си

18:50
Джовинко отговори на критиците си
Нападателят на италианския национален отбор по футбол Себастиан Джовинко отговори на критиките на родните спортни журналисти с играта му срещу Армения в снощния квалификационен мач за Мондиал 2014.

"Според вас аз съм играл лошо? Това е странно. Ако един играч не вкара гол, вие говорите, че той е играл лошо. Вас ви интересуват само головете и не обръщате внимание на другите полезни действия, които футболистът прави на терена", заяви Джовинко.

"Разбира се, аз също се надявам, че ще вкарам гол", каза Джовинко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
13.10.2012 20:55

Наистина е добър футболист , но не е класа ... Според мен за това Италия е на "тоя хал" ... Наистина изригнахме на еврото , което изненада дори най - големите фенове , но според мен това беше изцяло благодарение на по - малкото очаквания и блестящия ГЕНИАЛЕН МАЕСТРО ... Няма я тая класа в Италия като преди Тоти , Дел Пиеро от по - близкото минало , няма и толкова изявени лидери в защита , гола на Армения , който се изгаври с Бардзали , го показа перфектно ... Италия винаги е имала УНИКАЛНИ ПОКОЛЕНИЯ , дано скоро отново има , защото определено застоя е голям *erm*