Транмиър - Йоувил, спечелен

14:26
Транмиър - Йоувил, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 5 познати от общо 12 мача - 41.7%

► Залог на деня за 13.10.2012 г.



Този сезон Транмиър изглежда по-готов от всякога за промоция. Тимът е без поражение от началото на сезон, като от 11 мача има 8 победи. Домакините притежават най-здравата отбрана, най-силното нападения и са спечелили 4 от 5 възможни домакинства. Йоувил и този сезон изглежда ще се задоволи с посредствено класиране и с опити да направи нещо по-значимо в надпреварите за някоя от купите в Англия. Преди в последния кръг Йоувил да надвие като домакин Колчестър, отборът се намираше в състояние на свободно падане, след като беше в поредица от 6 поредни загуби. Йоувил има две победи навън от началото на сезона, но и двете бяха срещи непретенциозни опоненти, а днес срещу тим в страхотна форма и намерение за промоция ще му бъде трудно да си тръгне непобеден. Йоувил не е губил последните си две визити на този стадион, но преди това почти винаги си тръгваше победен от гостуванията си на Транмиър. Разпределението на силите между двата тима сега изглежда крайно неравномерно и изцяло в полза на домакините и ще е доста изненадващо, ако те не успят да запишат поредната си победа в този кръг. В средата на изминалата седмица гостите пътуваха за среща с Торки в надпревара за Трофи Лигата, но мачът беше отложен. Сега те пътуват и за ново гостуване след само 3 дни. При тази ситуация няма как изминатите километри само в рамките на няколко дни да не се окажат негативно върху представянето им днес. Все пак тимовете в тази дивизия са на значително по-ниско ново от познатото.  Домакините са тотален фаворит тук и би трябвало лесно да стигнат до трите точки.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
14.10.2012 11:46

За днес в Испания2 Елче вече е много ниско, но очаквам изненада, аз ще опитам Сабадел и Алмерия на сингъл.