Пенев: В трети пореден мач съдиите свирят срещу нас

23:08
Пенев: В трети пореден мач съдиите свирят срещу нас
Селекционерът на България Любослав Пенев остана разочарован от съдийството в мача срещу Дания, завършил при резултат 1:1.

"В трети пореден мач мисля, че почва да се свири пристрастно. Не е нормално, идва ми леко в повече. Не е случайно, дано да бъркам",заяви Пенев веднага след края на срещата.

"Който разбира от футбол, трябва да честити точката, но не трябва да забравяме, че загубихме две. Срещу Италия не бяхме рентабилни, защото не реализирахме головите си положения, но не можем да имаме влияние върху съдийството", допълва специалистът.

"Много съм доволен от труда и старанието на момчетата, трябва журналисти и фенове да са по-положителни към тях", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShadowDemo0on
13.10.2012 15:54

Не забравяйте че на този мач съдията беше французин ! А те още помнят какво им сторихме през 94-та !

k1r37o
13.10.2012 14:19

Кво се оправдава не мога да разбера. Червен картон си имаше и по този въпрос няма 2 мнения. Радвам се, че взехме тази важна точка за нас

pachestiq
13.10.2012 11:58

Але момчета стадиона беще изключително добре , неспирахме да подкрепяме отбора как ли не . Такива спорни отсъждания винаги ще има , но много често се случва да са срещу нас.Дачаните имаха много положения през второто полувреме , но не и чисто . Това е от работата на тренъора. Пенев върна дъха както на националите така и на феновете , които в всеки мач пълним все повече и повече стадиона и ще даваме все по - голяма и по - голяма подкрепа , както на момчетата така и на тренъора , който в всеки изминал мач истисква максималното от разполагащия състав . ОЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

miro211
13.10.2012 10:24

Айде стига сте съдили че оня горе гледа *lol* Кво направил Пенев бил такъв бил онакъв- взжно е да подкрепяма отбора и да върви и той и ние напред. Защото няма нищо по- хубаво от това да имаме повече поводи за радост и въодошевление!

nikiboy551
13.10.2012 10:09

Л Пенев както е присъщо на фамилията му и лично на него говори само простотии,но защо никой не коментира ''мамин''Ники и смешната му реакция прри гола?100% негов гол!

Chelsea_FanBlue
13.10.2012 10:38

Може би е така, но аз се чудя каква беше ролята на Иванов при головата атака на Дания?! Първоначално защитата беше в линия и оставиха Бендтнер в засада, в един момент Иванов продължи да тегли назад и така покри нападателя. При подаването не видях опит от страна на защитника да противодейства на Бендтнер! Но като цяло Иво се справи! Успех на ЛЪВОВЕТЕ срещу Чехия!

Qtagana
13.10.2012 10:18

А защо ти не коментираш реакцията на "мамин" Ники при бомбата от границата на наказателното и спасяването на 1000% гол *wink* , пак почнахме да търсим виновен и то все е другия (типично за нас българите) искахте игра , за да подкрепяте отбора и да сте на стадиона е ето ви игра !!! Искате чудесе - слезте на земята - ТОЛКОВА МОЖЕМ , и с оглед на последните 15 години ХИЧ НЕ Е МАЛКО !

nasko72
13.10.2012 09:57

айде пак съдийте му виновни на тоя кавал нестига че от 3 мача взе 5 точки ами и реве!обърка тотото на хиляди букмейкъри крайно време е нещата да си дойдат на мястои някой да натрие вирнатите им носове*joking*

Notlike
13.10.2012 05:48

Съдията свири супер, но това, което прави Любо Пенев, е много хитър начин да свали напрежението от играчите, като им каже, че друг е виновен. Не вярвам самият той да не знае това, но е далеч по-добре да сме спокойни за мача с Чехия. Евентуална победа там ще ни направи фаворит за второто място, но има твърде много време до края, за да го мислим *smile*

Jurka5
13.10.2012 09:46

Не е никакъв хитър начин. Просто след мача се видя,че е много афектиран и емиционален,но реално погледнато нямаше защо. Колкото и да не ми се искаше това си беше червен. Съсипа мача Бандаловски с това абсолютно ненужно като фаул изпълнение. Далеч от наказателното поле,футболиста на Дания с гръб към вратата.

gferre2
13.10.2012 01:11

Аз скоро спирам да гледам футбол това не е футбол може ли да даде червен картон за смешно нарушение това си беше чисто предупреждение или жълт картон има пак нещо гнило черно тото.Този съдия ако свири барса-реал трябва да изваде белия балет 5 души от терена не е честно такива съдии да ни порезват като една скромна държава се гордея с момчетата евала може да е х може да не се класираме,но играха перфектно аз съм сигурен,че ако бяхме 11 на 11 мача си беше наш тези Дания са трагедия,но са Дания доказан отбор все пак биха Холандия на европейското жалко брат

Chelsea_FanBlue
13.10.2012 10:35

Защо да е смешно ве, човек?! Че му се хвърля с бутоните в краката ли? Някои пишат, било му първо нарушение на 11-ката! Няма значение, в коя минута, кое нарушение е на играча. Има си правилник, който трябва да се спазва! Ако не беше изгонен N°11, в следващото си нарушение може да счупи крак на някой играч! Може би така е разсъждавал и съдията!

gferre2
13.10.2012 01:07

Пичове отпаднахме за световното повярвайте ми ако бяхме били ДАНИЯ играехме на световното заради един тъп судия и се развали мача това си беше чист жълт картон.Както лудогорец ги изрязаха със динамо загреб съдията свири 5 мин продължение а се игра до 98 мин до гол не е честно да правят така,ако съдиите са професионалисти българските ни отбори са над нивото ни и ще бием и английски,но факт отиваме си жалко,сега чехия ни бият после имам гостувания на дания и италия и там падаме и чао.Имахме 90% шансове да сме втори,но сега трябваше да сме 7 точки и след Италия имаме двама мача с Малта там имаме 6 точки,но това беше жалко!И имаме гостуване на армения никакъв шанс тези момчета се раздадоха много и тези дания едно статично и гол мн съжелявам,изпуснахме италия сега и дания!Шансове 2% напред!Италия и чехия ще се класират или дания втори!

Deco_Sneijder
13.10.2012 01:12

Абе и Дания и Чехия да бием все тая...нищо не е сигурно за напред.Мач със мач не си приличат току виж Малта ни изненада *lol*

futbolista_rs
13.10.2012 00:25

Трябва както да си казваме добрите така и лошите страни. България е на това дереже, защото всичко се изкарва винаги като приказка от 1001 нощи. Трябва да не бързаме толкова с това колко сме велики. Направихме огромен прогрес и всеки го вижда и се радва, но как да кажеш на безумен шпагат ОТЗАД с вдигнат крак, че не е червен картон незнам! Просто прегря иначе му вървеше играта...

StoyanovKST
13.10.2012 00:15

Абе глупаци, става въпрос ЗА БЪЛГАРИЯ, вашата страна бе, какво означава безпристрастен??? Какъв БЪЛГАРИН СИ АКО СИ БЕЗПРИСТРАСТЕН??? Вие луди ли сте бе? За 1-ви път от 15 години виждаме отбора ни да играе добре в групови фази и то срещу отбори като ДАНИЯ И ИТАЛИЯ... Какво искате да каже Пенев??? Как според вас тренера ще даде психически сили на момчетата и ще ги надъха за игра, ако говори че не са играли добре? Какво ми говорите, картон може и да има, но той е длъжен да е агресивен и да показва на момчетата че шега с нас небива!!! Заради това ПОКЛОН пред Пенев!!!

Qtagana
13.10.2012 10:14

Безпристрастен означава , като си сбъркал да го приемеш като мъж , а не да псуваш до 10 коляно , до колкото съм запознат със стила на Пенев , това си беше за пред медиите , банделовски само той си знае какво мъмрене е отнесъл *wink* .В момента това е един от основните проблеми на българина , че е БЪЛГАРИН ама само по форумите ... понеже тук сме българи и трябвало да се подкрепяме , ама на улицата като видиш някои просяк се обръщаш на другата страна ( ако някои не е достатъчно мъж да си го признае , то аз така правя ! ) но няма как друго яче с оглед на нашата действителност , та да продължа с това което не съм съгласен , когато говорим с чужденците ние расъждаваме точно като вас господите ( ооо България много красива страна много хубава плажове дискотеки , добри хора) когато дойде време да си получим заплатата обачеее става друго яче ( УУУУУ Дянков , доло правителстовто , народа е беден няма какво да се яде и от сорта) е питам аз има ли смисъл да се бъде кон с капаци , като излиза че лъжем единствено се беси по тоя начин , понеже и сами не си вярваме *wink* , аз съм фен на футбола и патриот това не исключва да съм и реалист нали ?

putopalo
13.10.2012 00:28

Алелуя,братко.А сега си полегни малко,че много емоции ни се насъбраха.

putopalo
12.10.2012 23:57

Всички гледали интервюто,видяха че Пенев не можа да си овладее нервите. Начина по който говореше с репортерката не отговаря на ролята ,която е поел.Дано нервите не му изиграят лоша шега.Аз лично не видях груби грешки от страна на съдиите.... или може би всички съдии,които свирят безпристрастно не отговарят на нашите стандарти.Изказването на Пенев беше толкова лошо,колкото и нарушението на Бандаловски.

Lampss
12.10.2012 23:45

Това,че Бандаловски е идиот не означава,че съдията не е свирил добре *wink*

Blue_red_king
13.10.2012 00:10

Ако наричаш човекът,който изработи голът днес идиот не знам какъв си ти тогава.Просто има мачове в които искаш прекалено да се докажеш.Точно пък Бандаловски игра с най-голямо желание и който и да е тука философ не може да ме разубеди,че се дава червен картон за такова нарошение преди 25-та минута на мача.Дор вижте,че това му е първото,а неговата роля в мача е на БЕК!!!!Просто тоя мач Пената щеше да е яко,ако беше върнал Манолев отзад,а Бандаловски да си играе напред.

catalan
12.10.2012 23:39

Подкрепяйте свойте ве, като Моуриньо ви говори за съдиите сте съгласни с него дори и дан е е прав ама като сънародника и треньор на отборан а държавата ВИ, го нареждате. Няма значение дали е прав или не, подкрепяйте го, защото по добър треньор от него националния няма да види. С 11 човека ги биехме, нямаха атака тея .

catalan
14.10.2012 21:33

Хахаха добре *lol*

Qtagana
14.10.2012 13:04

Отдавна съм спрял да се опитвам да наливам акъл в главите на глупавите хора БЕЗПЛАТНО *wink* както казах като искаш да обясниш колко много си постигнал в живота във форум за спорт *lol* , поне първия ти коментар нека бъде по темата , за протокола нито вярвам заплатата ти да е по-голяма от моята , нито колата ти да е по бърза и скъпа от моята , нито пък семейството ти да е като моето *wink* , а е за компютъра ти не се ангажирам , явно е доста бърз щом живееш онлайн *wink*

catalan
14.10.2012 11:52

Добре, не тръгвай "на зад" и ще се "стараия" и "някои" път като се опитвам да се "исфукам" ще "внимаваим". Сигурен съм в това което се опита да ми кажеш *joking*

Qtagana
14.10.2012 00:57

Ха-ха-ха , като виждам за какъв "интелект" говорим не ми сля че бих искал да тръгна на зад , че да те стигна *wink* професията ти не ме вълнува , един приятелски съвет когато коментираш в тема стараи се поне 1 от 5те ти коментара да е по нея , поздрави *wink*, а и някои път като опитваш да се исфукаш в нета , внимаваи човека от среща може да не е на 12 и да е доста по-напред от теб с матеряла *wink*

catalan
13.10.2012 22:58

Не съм професия син, 24 години ми бяха достатъчни в профисионален план да съм това което съм мечтал и искал винаги, не съм ограничен от към амбиции, това което съм няма да го постигнеш никога, тук няма да коментирам каква ми е професията на лично могат да ти обесня ако желаеш.

Qtagana
13.10.2012 21:50

С това че всичко си постигнал в живота само потвърждаваш думите ми колко си ограничен ... на 24 години да кажеш расъждаваики трезво "не ми трябва успех в живота , аз всичко съм постигнал" или си ограничен от към амбиции индивид или работиш професия син *wink* и в 2та случая нищо добро , колкото до мен благодаря ти,винаги приветствам успеха колкото и да постигам винаги може и по-вече , иначе и аз не се оплаквам *wink*

catalan
13.10.2012 19:02

Не ми трябва успех в живота, на теб ти трябва аз всичко съм постигнал. Намесих Моу щото като каже "на черното бяло" сте съгласни, пристрастни балъци.

TotalOverdose
13.10.2012 00:10

Какво се чудиш фен на Барселона.... в тема за националния отбор намесва Моу *smile* Относно мача съдията беше напълно реален , но е факт че преди картона играехме много добре , мисля че се представиха супер момчетата предвид обстоятелствата !

putopalo
13.10.2012 00:00

Брао пич, за това става въпрос!!!

Qtagana
12.10.2012 23:50

Ае пич ти от луната ли дойде ?? Не знам колко умствен багаж трябва да имаш за да говориш за МОУ или които и да е в тема за националния отбор ?? Но още по непонятно ми е как може да искаш от хората да казват на черното бяло под претекст "подкрепяйте своите" ... не знам ти на какво си научен но лично мен са ме учили да имам собствено мнение и да не бъда кон с капаци !!! Поздрави и успех в живота ...

Futbulfen
12.10.2012 23:35

Евала за това, че "отлепи ютията", ама Любо, не ти отива. Айде малко по-сериозно.. червения картон е 100%ов, съдията беше перфектен. Вместо да говориш глупости, един шамар на бандаловски и да мисли следващия път.

Qtagana
12.10.2012 23:14

Не му отива на Пенев да говори така ... съдията свири ПЕРФЕКТНО , Бандаловски е за мъмрене , че направи това безумно влизане ... този мач съдията си бе просто на много високо ниво това въжи и за цялата съдииска бригада , браво на нашите за волята и старанието , успехи и за напред и да не губим в чехия много е важно за самочуствието им , лошо само че нямаме защита след тази повтрям отново БЕЗУМНА постъпка на бандаловски