Сътресенията на "Лаута" продължават - Узунов и Бонев подадоха оставки

18:14
Сътресенията на "Лаута" продължават - Узунов и Бонев подадоха оставки
Сътресенията в Локомотив Пловдив продължават с пълна сила. Административният директор на клуба Атанас Узунов подаде оставка под натиска на феновете на тима. Оставка подаде и почетният президент на клуба Христо Бонев.

Узунов заяви днес на "Лаута", че ще подаде оставката си от заемания от него пост. Това се случи по време на краткия, но остър разговор между бившия арбитър и разгневените привърженици, които пък бяха провокирани от събитията през последните два дни, съобщава фен сайтът на отбора.

Феновете на Локомотив заявиха, че ще изчакат оставката да бъде приета. Те призоваха по-рано днес в декларация Веселин Марешки да освободи административното ръководство на отбора, тоест Узунов от поста му, и да даде цялата власт в тима на Георги Иванов - Гонзо. Самият Марешки пък ще даде утре преди обяд яснота по смяната и назначаването на нов спортно-технически щаб в клуба. В 10:00 часа той ще обяви какво точна се случва и предстои да се случи в един от двата пловдивски гранда.

"Всякакви други интерпретации по темата в медиите могат да се считат за спекулации", казват още от смърфовете.

По-рано днес се появиха информации, че собственикът на Локомотив Пловдив се отказал от услугите на Георги Иванов, защото се почувствал изнудван от специалиста. Марешки и Иванов трябваше да се срещнат днес и да изяснят помежду си въпросите, относно структура, организация и селекция в клуба. Гонзо напусна вчера пловдивския отбор, след като бе начело на смърфовете само за 24 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alx
14.10.2012 15:03

Преди само няколко години се смееха на нас за неуредиците в Ботев,ноо приказката вече свърши а те пак са си същите мърши.