Левски праща Гаджев в Гърция

13:07
Левски праща Гаджев в Гърция
Владимир Гаджев няма да доиграе сезона в Левски, гласят последните информации от „Герена“. Полузащитникът ще бъде продаден след края на есенния полусезон, като най-вероятно това ще стане в Гърция.

Това лято сините са отказали 500 хиляди евро от Атромитос, който е един от малкото клубове от южната съседка, които имат стабилен и сигурен бюджет. Възможно е през зимата Левски да провокира нов интерес от същия клуб като се съгласи на сделка на същата цена.

Друг отбор, който следи ситуацията с националния полузащитник е Киево, но трансфер в Серия "А" на този етап изглежда невъзможен. Когато Левски е отхвърлил гръцкото предложение, се смяташе, че Владимир Гаджев ще е един от основните играчи в гръбнака на отбора при Илиан Илиев за следващите няколко години. Халфът обаче постоянно се забърква в скандали – или ще влезе в словесна игра със запалянковците, които го хулят заради безотговорни действия или ще играе слабо или както е в последния случай – ще забърка клуба в интрига с БФС.

В момента Гаджев е със спрени права заради червения картон получен на мача с Локомотив София и всички се точат да се нахвърлят срещу клуба с оглед очакваното ненаказание на играча за вечното дерби следващата седмица. Възможно е за назидание сините да не оказват натиск върху комисиите във футболната централа и полузащитникът да остане извън сметките на Илиан Илиев за сбълъсъка с ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация