Лацио изненада Ювентус и се класира на финал

01:42
Лацио изненада Ювентус и се класира на финал
Лацио победи Ювентус с 2:1 в Торино и се класира за финала в турнира за Купата на Италия.

Римляните изненадаха своя противник с брилянтна игра на контраатака и с голове на Мауро Сарате и Александър Коларов взеха престижна победа.

Сарате откри в 35-а минута с красив гол от границата на пеналта, а в 51-а минута Коларов с удар от 40 метра направи 2:0.

Ювентус изигра поредния си слаб мач от ерата Клаудио Раниери и заслужено бе отстранен от по- слабия тим на "римските орли".

Едва в 64-а минута, влезлият като резерва Алесандро Дел Пиеро върна един гол за Юве с хубав удар отблизо, но това не направи вечерта за феновете на торинци по-добра и десетата Купа на Италия остана мираж за всички, които обичат Ювентус.

Лацио се класира за финала  с общ резултат 4:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
23.04.2009 09:50

Раниери е слаб треньор, разбира се, доказал го е многократно, но какво очаквате, "Втора година без трофей", с тоя отбор от ветерани, младоци и 2-3 футболисти в оптимална футболна възраст и форма не може да се опонира на Интер, който със селекцията си е светлинни години пред останалите в Италия. Да не говорим, че миналата година ги изведе до ШЛ, веднага след като се бяха класирали за Серия А.

velichkov10
23.04.2009 09:21

Г-н Раниери явно не е разбрал на кого е треньор сега.юве е един от най-великите отбори Eвропа и никой няма да го търпи вече 2-ра година без трофей.А това беше единствения шанс тази година.Като се има в предвид,че на финала може би ще е Сампдория шансът това да се случи беше голям.Това не са фиорентина ,парма или атлетико,които да се радват на участие в ШЛ.

MB_KrisS
23.04.2009 03:33

Финала се очертава да е Сампдория - Лацио *joking* и някой от тези отбори може би ще вземе мястото на Рома или Фиорентина в купата на УЕФА

tamplier
23.04.2009 00:40

А ами,че те много станаха изненадите за Юве.Добре ,че свършва сезона иначе на Раниери косата му щеше да възвърне естествения си цвят.

Lazialcho
23.04.2009 00:22

*thumb_up* *party* Браво !! Сега дано земете и купата !!